Home » 360 Control » Hacousto protec security operations center (SOC)

Hacousto Protec Security Operations Center.

Optimaliseert u tijdig uw ICT-omgeving? In het geval van een cyberdreiging op uw ICT-infrastructuur of bij belastende security informatie is snelle en specialistische ondersteuning van levensbelang voor het borgen van uw bedrijf. Vanuit het Hacousto Protec Service Operations Center monitoren wij uw ICT-systemen en zorgen ervoor wij dat de beschikbaarheid maximaal gegarandeerd blijft.

Security Monitoring
Goede security monitoring geeft u inzicht in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid. En het helpt u om uw ICT-beveiliging op tijd te optimaliseren. Zo kunt u nieuwe kwetsbaarheden voor zijn en eventuele cyberaanvallen beter onderscheppen.

Security Rapportage
De it-afdeling of de personen die verantwoordelijk zijn voor de it-beveiliging binnen bedrijven hebben te maken met een stortvloed aan security informatie. Die informatie is afkomstig van de bedrijfsapplicaties, de servers, de eindgebruiker systemen en natuurlijk van de verschillende beveiligingsmiddelen die zijn geïmplementeerd. Dat loopt uiteen van netwerk- tot systeembeveiliging. Wij analyseren de security informatie en zetten deze om in bruikbare management rapportages, zodat er onderbouwd management beslissingen genomen kunnen worden.

Remote specialistische ondersteuning
Het SOC wordt bemand door gecertificeerde systeem applicatie specialisten. Zij zijn in staat complexe systeemvraagstukken remote te beheren en de juiste ondersteuning te bieden aan gebruikers.

Voordelen

  • 24/7 monitoring en bescherming van uw beveiligingsstatus
  • Snelle en specialistische ondersteuning
  • Inzicht en controle op uw ICT-infrastructuur
  • Maximale beschikbaarheid van uw ICT-systemen
  • Schaalbaar dienstenpakket
  • Beter Total Cost of Ownership
  • Onderbouwd management beslissingen kunnen nemen
  • Eén aanspreekpunt

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist.

Wilt u meer weten over het Security Operations Center (SOC)? Neem dan contact met ons op.

Desiree Brandsma

ICT Manager & Cybersecurity

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL