Skip to main content
Zoeken

Projectmanagement

 

Hacousto Protec werkt volgens een bewezen projectmanagementaanpak, genaamd SSIT (safe, secure & in time). Kenmerkend voor deze aanpak is een gestandaardiseerde werkmethodiek voor nieuwbouw-, verbouw-, uitbreidings-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 

Enkele specifieke kenmerken van onze SITT-aanpak zijn:

  • Projectdoelstellingen worden bepaald en zijn leidend.
  • Vijf-projectstappenplan: de voorbereidingsfase, de implementatiefase, de training- en instructiefase, de opleverfase en tot slot de beheerfase.
  • De eisen uit de vraagspecificatie worden geverifieerd door een aanpak gebaseerd op de systeem-engineering-methodiek (SE-methodiek).
  • Minimaliseren van werken op locatie door assemblage en configuratie uit te voeren in de geconditioneerde testlabs van Hacousto Protec.
  • Consequentiemanagement met risico-inventarisatie.

 

Succesvolle aanpak
De succesfactoren van de door ons ontworpen SSIT-aanpak zijn, dat we de projectdoelstellingen vertalen naar meetbare en realistische KPI’s. We verifiëren de project- en systeemeisen met een methodiek die op systeemengineering is gebaseerd. We hebben de focus op het minimaliseren van het werk op locatie waardoor we uw operationele proces zo min mogelijk verstoren. Het assembleren en configureren van de installaties doen we dan ook in onze geconditioneerde testlabs, waar we eventueel en in bijzijn van onze opdrachtgevers een factory acceptance test (FAT) kunnen doen voordat we naar de locatie gaan. Hierdoor beheersen we de risico’s en streven we naar “first time right”.

 

Planning
We maken een planning met milestones en plannen het project financieel. Als gevolg van consequentiemanagement bepalen we de risico’s en kijken we vooraf naar preventieve en correctieve maatregelen. Tot slot is en blijft het belangrijk om te communiceren en transparantie te bieden gedurende het gehele project. Hacousto Protec heeft nog nooit een klant teleurgesteld door een project niet op tijd op te leveren. We streven naar een veilig, betrouwbaar en op tijd opgeleverd project, oftewel safe, secure en in time.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze aanpak op het gebied van projectmanagement? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 142 80 00Stuur ons een e-mail
Close Menu