Home » Field Service Engineer BMI

Field Service Engineer BMI

Fulltime dienstverband | Omgeving Randstad | Een ‘brand-hart’

Voor onze business unit Protec Brandbeveiliging zijn wij wegens groei op zoek naar een ervaren Field Service Engineer BMI.

Wie ben je?

Jij hebt passie voor- & kennis van (elektro)techniek met een echt ‘brand-hart’.  Je stopt pas als je de oplossing gevonden hebt en weet op een prettige en heldere manier te communiceren met je klanten. Een uitstekende serviceverlening vind jij namelijk belangrijk, waarbij je graag met klanten meedenkt én adviseert. Hoewel je meestal je werk zelfstandig uitvoert, vind je het belangrijk om in nauw contact met je collega’s te blijven.

Wat ga je doen?

Als Field Service Engineer BMI zorg je ervoor dat alle Protec brandmeld- en ontruimingssystemen welke bij onze klanten zijn geïnstalleerd, optimaal functioneren. Je hebt als servicetechnicus een grote diversiteit aan werkzaamheden. Van het in bedrijf stellen van brandbeveiligingsinstallaties tot aan het signaleren  en oplossen van storingen. Daarin betrek je actief de klant breng je tevens advies uit. Je voert preventief onderhoud uit, controleert en test de installaties én stelt rapportages op die inzicht geven in de risico’s met betrekking tot storingen aan de installaties. Je komt te werken in een hecht team van betrokken en gemotiveerde technici onder leiding van de operationeel manager.

Doorgroeien?

Hacousto Protec investeert graag in jouw kennis en kunde! Indien je een uitgesproken ambitie hebt gaan wij graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Je gaat naar verschillende (grote) klanten en/of projecten zoals hotels, winkelcentra, datacenters, kantoren, tank terminals en raffinaderijen op verschillende locaties.
 • In bedrijf stellen en onderhouden van brandmeld- en ontruimingssystemen.
 • Signaleren en oplossen van storingen.
 • Je draait mee in de 24-uurs storingsdienst (gem. eens per 8 weken).

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • In het bezit van het diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties en/of projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Bereidheid om eens per gemiddeld 8 weken, een week storingsdienst te draaien.
 • Een klantgerichte instelling en betrokken collega.

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • 25 Vakantiedagen en 6 ADV dagen op fulltime basis.
 • Auto en telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige VrijMiBo in ons eigen ‘bruin-café’ (omgebouwde kantine).

Waar kom je te werken?

Protec Brandbeveiliging, de gespecialiseerde brandbeveiligingsunit van Hacousto Protec.

Bij ons draait het om preventie, detectie & bestrijding van brand. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij brand in een vroeg stadium detecteren. Onze kennis en ervaring zetten we in om organisaties te helpen hun brandveiligheidsvraagstuk beheersbaar te maken. Protec is trots op haar klanten. Elke klant, vraagstuk of project is uniek en vraagt om een unieke oplossing. Wij werken onder andere voor hotels, terminals, luchthavens, overheidsinstanties en winkelcentra.

Waar veel organisaties en instanties bekend zijn met reguliere (brand)veiligheidsoplossingen, gaat Protec een stap verder. Wij leveren complexe maatwerkoplossingen, werken dagelijks aan de technieken van de toekomst en ontwikkelen eigen brandveiligheidssystemen. Zoals aspiratiedetectie, glasvezel branddetectie, branddetectie in zeesluisdeuren en camera branddetectie. Innovatieve oplossingen waar we je graag meer over vertellen.

De sollicitatieprocedure

In 4 stappen aan de slag bij Hacousto Protec

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan als Field Service Engineer BMI? Solliciteer dan via onderstaande knop. Het inwinnen van referenties, een online screening en het maken van een online assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

SOLLICITEER NU

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie

  Meer weten over de Field Service Engineer BMI vacature?

  Neem contact op met onze collega.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je met mij contact opnemen.

  Kim van Rooij

  Corporate Recruiter

  +31 (0)6 5199 2881
  recruitment@hacoustoprotec.com

  WhatsAppLinkedIn

  Leave a Reply