Home » Projectleider Protec Brandbeveiliging

Projectleider Protec Brandbeveiliging

Fulltime dienstverband | Omgeving Rotterdam | Passie voor projecten & brandveiligheid

Voor onze business unit Protec Brandbeveiliging zijn wij op zoek naar een fulltime Projectleider branddetectie en ontruimingssystemen.

Wie ben jij?

Als ervaren projectleider maken ze jou niet veel meer wijs op het gebied van brandbeveiliging. Met jouw kennis en kunde til je dan ook graag een projectteam naar een hoger niveau! Mede dankzij jouw organisatorische en communicatieve talenten, vind jij gemakkelijk een goede balans tussen de belangen van de klant en de organisatie. Je bent stressbestendig, hebt een vooruitziende blik en kunt mogelijke problemen in een vroeg stadium ondervangen. Verder ben je behulpzaam, betrokken en de toegankelijke projectleider waar collega’s op afstappen als er onduidelijkheden zijn.

Wat ga je doen?

Als projectleider brandmeld- en ontruimingssystemen ben je eindverantwoordelijk voor de voortgang van projecten. Je coördineert, delegeert en stuurt de projecten waar het nodig is, waarbij je bent betrokken bij iedere fase van het project. Gemiddeld genomen ben je verantwoordelijk voor c.a. 10 tot 40 projecten tegelijkertijd, voornamelijk binnen de utiliteit en industrie. Je bent, gedurende de uitvoering van projecten, contactpersoon van onze klanten, signaleert problemen en lost deze proactief en vakkundig op. Ook voor onze toeleveranciers en onderaannemers op projecten ben jij het eerste aanspreekpunt.

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • 25 Vakantiedagen en 6 ADV dagen op fulltime basis.
 • Auto en telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige vrijdagmiddag borrel in ons eigen ‘bruin-café’ (omgebouwde kantine), zodra het weer kan en mag natuurlijk.

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Een afgeronde opleiding in een (elektro)technische richting.
 • Minimaal 3 jaar vergelijkbare ervaring als projectleider.
 • Diploma projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties.
 • Diploma projecteringsdeskundige ontruimingsalarminstallatie – B (beschik je daarnaast ook over type – A is dat een absolute pré).

Waar kom je te werken?

Protec Brandbeveiliging, de gespecialiseerde brandbeveiligingsunit van Hacousto Protec.

Bij ons draait het om preventie, detectie & bestrijding van brand. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij brand in een vroeg stadium detecteren. Onze kennis en ervaring zetten we in om organisaties te helpen hun brandveiligheidsvraagstuk beheersbaar te maken. Protec is trots op haar klanten. Elke klant, vraagstuk of project is uniek en vraagt om een unieke oplossing. Wij werken onder andere voor hotels, terminals, luchthavens, overheidsinstanties en winkelcentra.

Waar veel organisaties en instanties bekend zijn met reguliere (brand)veiligheidsoplossingen, gaat Protec een stap verder. Wij leveren complexe maatwerkoplossingen, werken dagelijks aan de technieken van de toekomst en ontwikkelen eigen brandveiligheidssystemen. Zoals aspiratiedetectie, glasvezel branddetectie, branddetectie in zeesluisdeuren en camera branddetectie. Innovatieve oplossingen waar we je graag meer over vertellen.

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan als Projectleider Branddetectie en ontruimingssystemen? Solliciteer dan via onderstaande knop. Het inwinnen van referenties, een online screening en het maken van een online assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

 

**Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!**

SOLLICITEER NU

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie

  Meer weten?

  Neem contact op met onze collega.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je met mij contact opnemen.

  Kim van Rooij

  Corporate Recruiter

  +31 (0)6 5199 2881
  recruitment@hacoustoprotec.com

  WhatsAppLinkedIn

  Leave a Reply