Skip to main content
Zoeken

Remote access & monitoring

Hulp op afstand, altijd dichtbij

 

Hoewel wij er bij het ontwerpen en onderhouden van onze brandmeldsystemen al het mogelijke aan doen om storingen en ongewenste meldingen te voorkomen, zijn ze helaas toch niet volledig uit te sluiten. De keerzijde van kwalitatief goede systemen die onopgemerkt 24 uur per dag hun werk doen, is dat velen van ons bij een storing of melding niet meer direct weten wat ze moeten doen, omdat het al maanden geleden is dat ze het systeem hebben bediend. Een andere onhebbelijkheid van storingen en meldingen is dat ze vaak optreden op het moment dat de beheerder(s) van het brandmeldsysteem niet in het pand zijn. Hoe fijn zou het zijn wanneer je dan vrijwel onmiddellijk een specialist kunt raadplegen die over je schouder meekijkt bij het bedienen van het systeem?

 

Passend advies
Wanneer u, of een van uw medewerkers, toestemming geeft kunnen wij op afstand met u meekijken tijdens het bedienen van het brandmeldsysteem. We kunnen uitleggen wat de betekenis van de melding is en adviseren hoe het brandmeldsysteem bedient dient te worden. Door goed advies zal uw zorg: ”Doe ik het wel goed?” verdwijnen.

Daarnaast geeft het meekijken ons de gelegenheid u te adviseren over de vervolgstappen en de urgentie van die vervolgstappen. Moeten wij in geval van een storing nog dezelfde nacht op de stoep staan of kunnen wij een bezoek meenemen in de planning van een van de volgende dagen.

 

24/7 op afroep een specialist bij de hand
Met remote access nemen wij zorgen over de juiste bediening van het brandmeldsysteem weg en optimaliseren wij de systeembeschikbaarheid van het brandmeldsysteem. Onbezorgd met uw eigen werk bezig kunnen zijn en een hogere systeembeschikbaarheid van het brandmeldsysteem dragen bij aan een hogere (brand-)veiligheid in uw object.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over remote access & monitoring? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu