Home » Service Technicus Brandmeldinstallaties

Service Technicus Brandmeldinstallaties Brandbeveiliging

Fulltime dienstverband | Landelijk | Passie voor brandveiligheid

Voor onze business unit Protec Brandbeveiliging zijn wij wegens groei op zoek naar een ervaren Service Technicus.

Wie ben je?

Jij hebt passie voor- & kennis van techniek en een echt ‘brand-hart’. Je stopt pas als je de oplossing gevonden hebt. Hoewel je je werk meestal zelfstandig uitvoert, vindt je het belangrijk om in nauw contact met je collega’s te blijven.

Wat ga je doen?

Als servicetechnicus zorg je ervoor dat alle Protec brandmeld- en ontruimingssystemen die bij onze klanten zijn geïnstalleerd optimaal functioneren en dat onze klanten een goede service ontvangen. Je hebt als servicetechnicus een grote diversiteit aan werkzaamheden. Van het in bedrijf stellen van brandbeveiligingsinstallaties tot aan het signaleren en oplossen van storingen & het geven van advies aan de klant. Je voert preventief onderhoud uit, controleert en test de installaties, en je stelt rapportages op die inzicht geven in de risico’s met betrekking tot storingen aan de installaties. Je komt te werken in een hecht team van betrokken en gemotiveerde technici onder leiding van de operationeel manager.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Je gaat naar verschillende (grote) klanten en/of projecten zoals hotels, winkelcentra, datacenters, kantoren, tank terminals en raffinaderijen op verschillende locaties.
 • In bedrijf stellen en onderhouden van brandmeld- en ontruimingssystemen.
 • Signaleren en oplossen van storingen.
 • Je draait mee in de 24-uurs storingsdienst.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting Elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • In het bezit van het diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties en/of projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties, of bereid deze te halen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • 25 vakantiedagen en 6 adv-dagen op fulltime basis.
 • Auto en telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige vrijdagmiddag borrel in ons eigen ‘bruin café’ (omgebouwde kantine), zodra het weer kan en mag natuurlijk.

Waar kom je te werken?

Protec Brandbeveiliging, de gespecialiseerde brandbeveiligingsunit van Hacousto Protec.

Bij ons draait het om preventie, detectie & bestrijding van brand. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij brand in een vroeg stadium detecteren. Onze kennis en ervaring zetten we in om organisaties te helpen hun brandveiligheidsvraagstuk beheersbaar te maken. Protec is trots op haar klanten. Elke klant, vraagstuk of project is uniek en vraagt om een unieke oplossing. Wij werken onder andere voor hotels, terminals, luchthavens, overheidsinstanties en winkelcentra.

Waar veel organisaties en instanties bekend zijn met reguliere (brand)veiligheidsoplossingen, gaat Protec een stap verder. Wij leveren complexe maatwerkoplossingen, werken dagelijks aan de technieken van de toekomst en ontwikkelen eigen brandveiligheidssystemen. Zoals aspiratiedetectie, glasvezel branddetectie, branddetectie in zeesluisdeuren en camera branddetectie. Innovatieve oplossingen waar we je graag meer over vertellen.

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan als Service Technicus Brandmeldinstallaties? Solliciteer dan via onderstaande knop. Het inwinnen van referenties, een online screening en het maken van een online assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

** Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!**

SOLLICITEER NU

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie

  Meer weten?

  Neem contact op met onze collega.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je met mij contact opnemen.

  Kim van Rooij

  Corporate Recruiter

  +31 (0)6 5199 2881
  recruitment@hacoustoprotec.com

  WhatsAppLinkedIn

  Leave a Reply