Home » Communicatiesystemen » Geluidsinstallaties, muziek- en IP-audiodistributiesystemen

Geluidsinstallaties,
muziek- en IP-audio distributiesystemen.

Hacousto Protec biedt een uniek en breed pakket aan systeemmogelijkheden voor entertainment-, spraak- en muziekweergave.  Diverse podia en stadions maken gebruik van Hacousto Protec omroep- en achtergrond muziekdistributie voor openbare ruimten en gebouwen.

Systemen voor omroep-, spraak-, muziekweergave en digitale (IP) audio/video die volledig afgestemd zijn op de manifeste behoeften van eindgebruikers, bieden vaak meer mogelijkheden dan waar in eerste instantie aan gedacht wordt. Door digitale IP technieken toe te passen kan niet alleen op bekabeling en installatie bespaard worden; het maakt de systemen ook flexibeler waardoor deze eenvoudig(er) zijn terug- en op te schalen.

Middels akoestische simulatiesoftware wordt de geluidsinstallatie optimaal afgestemd op de lokale situatie en actuele behoefte. De gekozen systeemcomponenten en wijze van installeren staan onder alle omstandigheden garant voor een optimale spraakverstaanbaarheid. Hacousto Protec is gespecialiseerd in de integratie van voornoemde systemen als onderdeel van NEN2575 ontruimingsalarminstallaties. Door het gecombineerde gebruik worden er per saldo minder componenten waaronder luidsprekers toegepast. Hiermee worden niet alleen kosten beperkt maar tevens de betrouwbaarheid en multi-inzetbaarheid van de installatie verhoogd. Een kleiner aantal luidsprekers, volledig afgestemd op de omgeving, maken een veel fraaier eindresultaat, ook esthetisch.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Alex Angenent

Business Unit Manager Communicatiesystemen

+31 (0)6 5178 0109STUUR EEN E-MAIL