Onze covid-19 aanpak.

Preventie maatregelen.

Sinds de verspreiding van het coronavirus in Europa zijn er binnen Hacousto Protec diverse preventieve maatregelen inwerking getreden. Er is geen enkel risico genomen. Binnen de organisatie is inmiddels een ‘Incident Response Team’ actief dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus volgt en het nationale en internationale Hacousto Protec beleid waar nodig aanpast.

“Maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, leveranciers, stakeholders alsook de continuïteit van het bedrijf te beschermen.”

Update 27 januari 2021

HACOUSTO PROTEC – AVONDKLOK

Service verlening / werkgeversverklaring

In relatie tot het beheer van uw systemen en netwerken heeft Hacousto Protec getekende werkgeversverklaringen verstrekt aan onze medewerkers die voor hun functie mogelijk binnen de tijden van de avondklok werkzaamheden moeten kunnen uitvoeren.

UPDATE 6 OKTOBER 2020
Mondkapjesplicht

Om de veiligheid van onze medewerkers, leveranciers en stakeholders te borgen worden ook bij Hacousto Protec de corona maatregelen weer aangescherpt

UPDATE 17 maart 2020

HACOUSTO PROTEC – CORONA MAATREGELEN

“Maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, leveranciers, stakeholders alsook de continuïteit van het bedrijf te beschermen.”

NEDERLANDSE AANPAK EN MAATREGELEN TEGEN HET CORONAVIRUS

“De Nederlandse corona-aanpak is erop gericht het virus maximaal te controleren, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen.”

UPDATE 13 MAART 2020
Hacousto Protec geeft gehoor aan preventieve maatregelen coronavirus

“Binnen de organisatie is inmiddels een ‘Incident Response Team’ actief dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus volgt en het nationale en internationale Hacousto Protec beleid eventueel aanpast.”

Meer weten over onze Covid-19 aanpak?

Neem contact op met onze QHSE.

Gerard van Osch

Manager QHSE Hacousto Protec

+31 (0)88 142 80 00STUUR EEN E-MAIL