Home » Corona Maatregelen – update 6 oktober 2020

UPDATE 6 OKTOBER 2020

HACOUSTO PROTEC – CORONA MAATREGELEN

Het aantal coronabesmettingen stijgt sterk. Er zijn weer strengere maatregelen nodig om het virus onder controle te krijgen. Om de veiligheid van onze medewerkers, leveranciers en stakeholders te borgen worden ook bij Hacousto Protec de corona maatregelen weer aangescherpt.

Mondkapjesplicht
Het kabinet adviseert dringend om in publieke binnenruimtes een niet-medisch mondkapje te dragen. Dit betekent dat ook onze buitendienst collega’s mondkapjes dragen als er met meerdere mensen in dezelfde ruimte wordt gewerkt of als collega’s in dezelfde auto van en naar een opdracht gaan. Collega’s op kantoor dragen altijd een mondkapje. Alleen op de eigen werkplekken hoeft dat niet. De mondkapjesplicht begint al bij het binnentreden van het pand.

Scheiden van afdelingen om besmetting binnen zones te houden
Nog steeds worden afdelingen van elkaar gescheiden op basis van zone-indelingen. Iedere afdeling werkt binnen de eigen zone, heeft een eigen toiletgroep en een eigen koffievoorziening. Dusdanig dat men zo min mogelijk met elkaar in aanraking komt.

Alle mogelijke ontsmetting en contact vermijdende maatregelen worden genomen. Op basis van roosters worden door het eigen personeel dagelijks desinfecterende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd. Tussen de bureaus zijn gelaatsschermen geplaatst en is er per ruimte een maximum gesteld aan het aantal personen.

Bezoek minimaal
Vanwege het coronavirus ontvangen wij zo minimaal mogelijk extern bezoek. Onze medewerkers hebben we geadviseerd om, indien mogelijk, gebruik te maken van elektronische middelen voor overleg. Heeft u een afspraak met een medewerker van Hacousto Protec? Dan adviseren wij u via videobellen, telefoon of e-mail contact op te nemen met uw contactpersoon.

Waar nodig zullen wij de door de overheid of het RIVM aanbevolen maatregelen opvolgen. Mocht u tussentijds vragen hebben over onze preventie maatregelen, dan kunt u contact opnemen met onze manager QHSE, Gerard van Osch.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist Gerard van Osch.

Gerard van Osch

Manager QHSE Hacousto Protec

+31 (0)88 142 80 00STUUR EEN E-MAIL

Leave a Reply