Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec is proud Elite Partner of Genetec

Genetec Security Center

Unified platform voor beveiligingssystemen

Intuïtief gebruik en effectief beheer

Meer weten?Bekijk de succesverhalen

Bescherm uw bedrijf, uw medewerkers, uw processen, uw stad, uw dagelijks leven
Security Center is het integrale beveiligingsplatform van Genetec dat meerdere IP-beveiligingssystemen bundelt in één intuïtieve interface en zodoende uw werkzaamheden vereenvoudigt.

Van toegangscontrole, videobewaking en automatische nummerplaatherkenning tot communicatie, inbraakdetectie en analysefuncties; met Security Center houdt uw organisatie de regie in eigen handen dankzij een beter totaaloverzicht, uniforme opdrachten en bedieningsfuncties en een directe verbinding met de cloud.

Transformeer uw beveiliging
Met Security Center kunt u uw beveiliging op uw eigen tempo verbinden, waarbij u begint met één basissysteem. Ook al wilt u in het begin alleen maar uw videobewakings- of toegangscontrolesysteem upgraden. Het is een fluitje van een cent om uw systeem daarna nog verder uit te breiden. Met Security Center bent u er klaar voor om nieuwe gevaren en uitdagingen het hoofd te bieden.

Waarom kiezen voor Security Center?

De wereld verandert voortdurend, dat geldt ook voor de aard van de bedreigingen waarmee uw organisatie te maken krijgt. Onze uniforme beveiligingsoplossingen bieden de basis die u nodig heeft om in uw eigen tempo een systeem te bouwen dat jarenlang aan uw behoeften voldoet.

Cybersecure

De aard van bedreigingen verandert continu. Genetec Security Center helpt u bij het implementeren van een uitgebreide cybersecurity-strategie, zodat u uw systeem en gegevens veilig kunt stellen.

Open architectuur

Security Center is een open beveiligingsplatform. Merkonafhankelijk kunt u extra systemen integreren en functionaliteiten toevoegen. De Genetec add-ons bieden verschillende toegangsniveaus tot de kerntechnologieën binnen Security Center.

 

Echte uniformiteit

Uniformiteit en volledige integratie vormen de kern van alles wat we doen. Hacousto Protec hanteert een multi-technologische aanpak om integrale oplossingen te realiseren.

Bewezen prestaties

Security Center wordt vertrouwd door enkele van ’s werelds meest veeleisende organisaties, om mensen veilig te houden en de continuïteit van hun bedrijfsprocessen te garanderen.

Kan uw beveiligings-
systeem uw visie
bijhouden?

Uitdagingen
Nu er steeds meer nieuwe beveiligingstechnologieën en -sensoren op de markt komen, is het van cruciaal belang een open aanpak te hanteren wat betreft beveiliging. Het probleem is dat de integratie na verloop van tijd tekortschiet. API’s en interfaces die voor één bepaald doel zijn ontwikkeld, lopen op een gegeven moment tegen hun limieten aan, waardoor het systeem uw behoeften niet langer kan bijhouden.

Integratie is nog geen unificatie

Wanneer een organisatie aangeeft de efficiëntie te willen verbeteren, streven veel beveiligings- en IT-teams naar integratie, bijvoorbeeld door videobeelden te koppelen aan toegangscontrole en automatische nummerplaatherkenning. Hoewel integratie zeker het niveau van de situatiekennis kan vergroten, biedt dit verder weinig voordelen voor de productiviteit. Organisaties implementeren bij integratie namelijk nog steeds aparte beveiligingsoplossingen van meerdere leveranciers, kopen meerdere servers en onderhouden verschillende systemen. Dat kan beter.

Operators krijgen het steeds drukker

Wanneer u werkt met twee, drie of meer beveiligingstoepassingen van verschillende leveranciers, gaat dit al snel ten koste van de effectiviteit voor gebruikers. In het ergste geval komt het erop neer dat operators en beheerders moeten werken met een veelvoud aan bewakings- en beheertoepassingen. De kans is dan groot dat ze overspoeld worden met een groot aantal verschillende gebruikerstoepassingen en door alle benodigde kennis om hun werk te kunnen doen.

Stijgende beveiligingskosten

De kosten om diverse systemen te onderhouden, meerdere onderhoudscontracten af te sluiten bij elke leverancier, het trainingsniveau en de kennis van beveiligings- en IT-teams op peil te houden, en de compatibiliteit tussen diverse systemen te waarborgen door middel van upgrades, kunnen in de loop der tijd behoorlijk oplopen – zonder enige waarschuwing vooraf. Hoewel deze uitgaven aanvankelijk minimaal lijken, vormen ze uiteindelijk een grote kostenpost en kunnen zelfs de aanschafkosten van uw beveiligingssystemen overstijgen.

Kernsystemen Genetec Security Center

Slimmer werken met video
Security Center Omnicast  is een IP-gebaseerd videomanagementsysteem waarmee u met behulp van video slimmer kan werken. Met een duidelijker inzicht in wat er gebeurt, kunt u sneller reageren en weloverwogen beslissingen nemen. De flexibele architectuur en efficiënte streaming verbeteren de opslagcapaciteit en zorgen voor een lagere netwerkbelasting. Bovendien kan Omnicast gemakkelijk worden opgeschaald, maakt het gebruik van de modernste camera’s en analysetools en biedt het operationele inzichten.

Begeleid en automatiseer de respons op incidenten
Genetec Mission Control™ is een beslissingsmanagementsysteem dat u helpt om gebeurtenissen in kaart te brengen en snel de juiste aanpak te bedenken. Zo vereenvoudigt u de responscoördinatie tussen belanghebbenden, waardoor incidenten sneller kunnen worden opgelost. Handel proactief in plaats van reactief.

 

Hoor wat je hebt gemist!
Sipelia is een communicatiebeheersysteem dat op SIP gebaseerde communicatie in uw hele organisatie centraliseert. Het vergroot het bewustzijn van uw beveiligingsteam door inkomende oproepen te verenigen met de rest van uw beveiligingssysteem. En wanneer noodsituaties snelle actie vereisen, zorgt Sipelia ervoor dat u uw volledige communicatie-infrastructuur kunt gebruiken om de respons te coördineren en personeel, bezoekers en klanten te informeren.

Open en flexibele toegangscontrole
Security Center Synergis IP-toegangscontrole biedt een moderne aanpak. Het volledig open systeem kan worden aangesloten op een groot en groeiend aantal toegangscontroleapparatuur van derden. Deze oplossing is naadloos geünificeerd met videobewaking en andere beveiligingssystemen voor operationele inzichten in uw beveiliging, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en de bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Security Center

Hacousto Protec is proud
Elite Partner of Genetec.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Genetec Security Center? Neem dan contact met ons op.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu