Hacousto Protec Run, Walk & Fun.

SAMEN STERK
& BACK IN SHAPE
.

zaterdag 25/09/2021 | outdoor | 13:00 t/m 18.00

IK MELD ME AAN

Denk jij aan fitter worden en lekker bewegen? Ben je klaar met de Corona kilo’s? Alleen weet je niet goed waar je moet beginnen? Dat snappen wij. Alle begin is natuurlijk moeilijk, dit is niet anders met sporten. Daarom gaan we je helpen. Het is namelijk makkelijker dan je denkt, zeker als we het samen doen!

Beste collega’s, de zomer is officieel begonnen, de versoepelingen lijken vlot door te zetten en het grote ACHP feest in november staat gepland. We krijgen meer ruimte en energie. De hoogste tijd om weer in beweging te komen, je fit te voelen en afscheid te nemen van de corona kilo’s! Alleen weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij gaan je helpen. Het is namelijk makkelijker dan je denkt, zeker als we het samen doen!

Op zaterdag 25 september 2021 organiseren we de Hacousto Protec Run, Walk & Fun.

Een event om je op voor te bereiden. We hebben nog drie maanden, voldoende tijd om samen te trainen, te wandelen, elkaar te inspireren en aan te moedigen. Het sportieve gedeelte bestaat uit twee onderdelen; voor de ‘Walk’ wandelen we in 45 minuten de finale van de “Ommetje-app”. Met daarna een spetterende prijsuitreiking. Voor de (beginnende) sporters onder ons.., we gaan hardlopen!

Het event is niet alleen voor de sportievelingen, maar zeker ook voor de Fun. We gaan er een heerlijk zomers festivalsfeertje van maken. Onze AHCP zal de foodtrucks, hapjes en drankjes verzorgen. Om onze sporters aan te moedigen hebben we een gierende sportpresentator geboekt, rekenen we natuurlijk op de collega’s en zijn partners en kinderen van harte welkom.

Hacousto Protec Run
Voor de Run kan je je inschrijven voor de 5 of 10 kilometer afstand. Maar hoe begin je dan? Schoenen aan en gewoon de deur uit toch? Wij gaan je helpen! Om je te begeleiden, hardloopmaatjes te vinden en te assisteren hebben we twee hardloopcoaches klaar staan: Alex Angenent en Martin van Driel. Ze staan voor je klaar om je te motiveren tot je eerste 5 kilometer en geven je praktische tips die je helpen met hardlopen.

In Strava hebben we de Hacousto Protec Runners Club geopend. Meld je aan bij Strava en laat je inspireren door je eigen prestaties en die van je collega’s.
Aanmelden doe je via: https://www.strava.com/clubs/951310

Hacousto Protec Walk
Tijdens het event gaan we ook wandelen. Geen lange route, maar wel een hele spannende. Op zaterdag 25 september is namelijk de finale van de “Ommetje-app”. De wandelaars lopen nog 45 minuten. De laatste wandeling voordat we winnaars bekent maken. Er staan leuke prijzen klaar.

Aanmelden ‘Ommetje’: je kan de app downloaden vanuit je App-store. Op de app kun je je aanmelden voor het team “Hacousto Protec”. De toegangscode is WDRLW.

REN JE MEE, WANDEL JE MEE, KOM JE AANMOEDIGEN EN GEZELLIG EEN HAPJE EN DRANKJE DOEN? MELD JE DAN AAN!

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

  Ik doe mee aan...

  Hoeveel personen neem je mee?

  Maak kennis met de coaches.

  Alex Angenent

  RUNNER

  Martin van Driel

  RUNNER

  Saskia Gerritsen

  WANDELCOACH