Home » Hoogwaardig beveiligingssysteem voor hoofdkantoor VodafoneZiggo in Utrecht

Hoogwaardig beveiligingssysteem voor hoofdkantoor Vodafone Ziggo in Utrecht.

Gewenst veiligheidsniveau, zonder inbreuk te maken op het open karakter. VodafoneZiggo heeft zijn nieuwe centrale kantoor geopend in het stadshart van Utrecht. Sinds de fusie was het nieuwe bedrijf op zoek naar een eigen centraal gelegen ruimte om medewerkers samen te brengen. De werkzaamheden waren tot nu toe verdeeld over vier kantoren, verspreid over Amsterdam en Utrecht, en zijn nu samen gekomen in het pand tussen de Singel en het Centraal Station van Utrecht. Op dezelfde locatie heeft VodafoneZiggo nog een experience center voor zakelijke klanten en een winkel voor particuliere klanten.

De vraagstelling ‘open en toegankelijk’

Het nieuwe state-of- the-art kantoor heeft een open en toegankelijke uitstraling, waar ruim 1.600 medewerkers zullen werken. Het kantoor ligt in het nieuwe Hoog Catharijne, een centrale ligging en een ontmoetingsplek voor velen. Jaarlijks lopen hier circa 26 miljoen mensen voorbij. Voor het beveiligingsvraagstuk is VodafoneZiggo op zoek gegaan naar een totaalleverancier die het nieuwe hoofdkantoor kon voorzien van het gewenste veiligheidsniveau, zonder inbreuk te maken op het open karakter.

Onze aanpak

Hacousto Security Systems is met het beveiligingsvraagstuk aan de slag gegaan en heeft na nauwkeurige inventarisatie een functioneel ontwerp met beveiligingsoplossingen uitgewerkt, die de toegankelijkheid van het hoofdkantoor weet te behouden. Het volledige beveiligingssysteem is opgebouwd uit een toegangscontrolesysteem (120 kaartlezers), een inbraaksignaleringssysteem, camera-observatie en een intercominstallatie. En in samenwerking met Boon Edam Nederland zijn er zeven toegangspoorten geplaatst. Alle beveiligingssystemen zijn gekoppeld aan het bestaande Security Management Systeem.

Duurzame relatie

Hacousto Security Systems had al een langdurige relatie met Ziggo. Als preferred supplier ontzorgen we de facilitaire afdeling al volledig op het gebied van safety en security. Dagelijks worden de 700 locaties van Ziggo gemanaged op het gebied van toegangscontrole-, video-observatie, inbraak- en intercomsystemen. Sinds de fusie zijn we dé gesprekspartner geworden voor alle technische beveiligingsoplossingen. Op 1 januari 2019 gaan we gevolg gegeven aan de langdurige relatie. Alle voormalig Vodafone locaties worden ondergebracht in de totaaloverkomst, aangepast naar de huidige blauwdruk en worden voorzien van hoogwaardige beveiligingssystemen.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist.

Neem contact met Frans van Bezooijen voor meer info.

Frans Bezooijen

Account Manager Security Systems

tel:+31(0)61300 1376
frans.bezooijen@hacoustoprotec.com

ALLE INSIGHTS & EVENTS

Leave a Reply