Gewenst veiligheidsniveau bij VodafoneZiggo

Home » Gewenst veiligheidsniveau bij VodafoneZiggo

VodafoneZiggo heeft zijn nieuwe centrale kantoor geopend in het stadshart van Utrecht. Sinds de fusie was het nieuwe bedrijf op zoek naar een eigen centraal gelegen ruimte om medewerkers samen te brengen. De werkzaamheden waren tot nu toe verdeeld over vier kantoren, verspreid over Amsterdam en Utrecht, en zijn nu samen gekomen in het pand tussen de Singel en het Centraal Station van Utrecht. Op dezelfde locatie heeft VodafoneZiggo nog een experience center voor zakelijke klanten en een winkel voor particuliere klanten.

 

De vraagstelling ‘open en toegankelijk’
Het nieuwe state-of-the-art kantoor heeft een open en toegankelijke uitstraling, waar ruim 1.600 medewerkers werken. Het kantoor ligt in het nieuwe Hoog Catharijne, een centrale ligging en een ontmoetingsplek voor velen. Jaarlijks lopen hier circa 26 miljoen mensen voorbij. Voor het beveiligingsvraagstuk is VodafoneZiggo op zoek gegaan naar een totaalleverancier die het nieuwe hoofdkantoor kon voorzien van het gewenste veiligheidsniveau, zonder inbreuk te maken op het open karakter.

 

Onze aanpak
Hacousto Protec is met het beveiligingsvraagstuk aan de slag gegaan en heeft na nauwkeurige inventarisatie een functioneel ontwerp met beveiligingsoplossingen uitgewerkt, dat de toegankelijkheid van het hoofdkantoor weet te behouden. Het volledige beveiligingssysteem is opgebouwd uit een toegangscontrolesysteem, een inbraaksignaleringssysteem, camera-observatie en een intercominstallatie. In samenwerking met Boon Edam Nederland zijn er tevens toegangspoorten geplaatst. Alle beveiligingsoplossingen zijn gekoppeld aan het bestaande securitymanagementsysteem.

 

Duurzame relatie
Hacousto Protec had al een langdurige relatie met Ziggo. Als preferred supplier ontzorgden we voor hen de facilitaire afdeling volledig op het gebied van safety en security. Sinds de fusie zijn we dé gesprekspartner geworden voor alle technische beveiligingsoplossingen van alle locaties. Zo zijn ook alle voormalige Vodafone-locaties ondergebracht in het totaalconcept, aangepast naar de huidige blauwdruk en voorzien van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Vandaag de dag worden de 700 locaties van VodafoneZiggo gemanaged op het gebied van toegangscontrole-, video-observatie, inbraak- en intercomsystemen.

Meer weten?

Neem contact op met onze security-experts.
Of het nu gaat om een videomanagementsysteem voor bediening op afstand, complexe toegangscontrole of inbraakdetectie voor een gebouw of terrein, als gecertificeerde en merkonafhankelijke partner ondersteunen wij u bij de invulling van uw beveiligingsvraagstukken.

 

Guido van Breen
Business Line Manager Security

+31 (0)88 1428 000Stuur een e-mail