Geluidsinstallatie voor Suitsupply Garden City,
New York

Home » Geluidsinstallatie voor Suitsupply Garden City

Suitsupply is een Nederlands kledingmerk opgericht in het jaar 2000 in Amsterdam. Het merk heeft inmiddels meer dan 50 vestigingen verspreid over de gehele wereld en verkoopt alleen mannenkleding. Het merk is groot geworden door de verkoop van pakken, maar verkoopt inmiddels ook shirts, jassen, truien, vesten en accessoires als zwembroeken, riemen, sokken en zonnebrillen. Suitsupply is mede bekend geworden door de zeer prominente locaties waar de winkels gevestigd zijn en de opvallende reclame-uitingen. Als eerste kledingzaak kwam Suitsupply met vestigingen aan de snelweg, onder andere langs de A4 bij Hoofddorp en de A2 bij Utrecht.

 

De optimale shopbeleving
Vanwege het goed doordachte concept voor de winkels van Suitsupply wilden ze voor haar nieuwste winkel in New York’s Garden City een muziekinstallatie waarmee een optimale shopbeleving voor de klant werd gecreëerd. Tijdens de gesprekken met Suitsupply werd al snel duidelijk dat de muziek op de voorgrond moest zorgen voor een ware klantbeleving. Om dit te creëren, werden voor de winkel in New York hoge eisen gesteld aan het geluidsbeeld.

Om deze muziekbeleving te creëren heeft Hacousto Protec zeer geavanceerde geluidsbewerking toegepast op de gehele geluidsinstallatie, van luidspreker tot de eindversterker. Tijdens de eerste fase is de geluidsinstallatie technisch optimaal ingeregeld. Vervolgens is in samenspraak met de store designer de installatie gefinetuned toen de winkel volledig ingericht was. Op basis van de wensen van de store designer en de akoestiek van de compleet ingerichte winkel heeft Hacousto Protec de muziekinstallatie met speciaal ontwikkelde software geprogrammeerd en geconfigureerd. Met als resultaat: het voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Suitsupply.

 

Internationale aanpak
Hacousto Protec heeft een bewezen trackrecord op internationale projecten en heeft een projectaanpak waarmee het succes van een internationaal project geborgd wordt. Remote monitoring en remote applicatiebeheer zijn onderdelen van onze aanpak. Ook het project voor Suitsupply is volgens onze internationale aanpak gerealiseerd en heeft geleid tot een mooie hoorbare bijdrage van Hacousto Protec in New York.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze experts.
Het zorgdragen voor een veilige (werk)omgeving en het adequaat beschermen van mensen, gebouwen en bezittingen kan soms een enorme uitdaging zijn. Met onze passie voor het vak en gerichte kennis op het gebied van complete safety- en securityoplossingen helpen wij u invulling te geven aan deze vraagstukken binnen uw organisatie.

 

Bastiaan Evers
Business Line Manager Business Solutions

+31 (0)88 1428 000Stuur een e-mail