Home » Hacousto goes to New York USA

Hacousto Protec verzorgt de geluidsinstallatie bij SuitSupply, Garden City New York USA.

Suitsupply is een Nederlands kledingmerk opgericht in het jaar 2000 in Amsterdam. Het merk heeft inmiddels meer dan 50 vestigingen verspreid over de gehele wereld en verkoopt alleen mannenkleding. Het merk is groot geworden door de verkoop van pakken, maar verkoopt inmiddels ook shirts, jassen, truien, vesten en accessoires als zwembroeken, riemen, sokken en zonnebrillen. Suit Supply is mede bekend geworden door de zeer prominente locaties waar de winkels gevestigd zijn en de opvallende reclame-uitingen. Als eerste kledingzaak kwam Suitsupply met vestigingen aan de snelweg, onder andere langs de A4 bij Hoofddorp en de A2 bij Utrecht.

De optimale shop beleving

Suitsupply wilde voor haar nieuwste winkel in Garden City, New York USA een muziekinstallatie waarmee een optimale shop beleving voor de klant wordt gecreëerd. Het concept van de winkels is zeer uitgedacht en tijdens de gesprekken met de Suitsupply werd al snel duidelijk dat de muziek op de voorgrond moest zorgen voor een echt ware beleving.

Om deze muziekbeleving te creëren heeft Hacousto zeer geavanceerde geluidsbewerking toegepast op de gehele geluidsinstallatie, van luidspreker tot de eindversterker. Tijdens de eerste fase is de geluidsinstallatie technisch optimaal ingeregeld. Vervolgens is in samenspraak met de store designer de installatie gefinetuned toen de winkel volledig ingericht was. Op basis van de wensen van de store designer en de akoestiek van de compleet ingerichte winkel heeft Hacousto de muziekinstallatie softwarematig geprogrammeerd en geconfigureerd. Suitsupply stelde voor haar winkel in New York hoge eisen aan het geluidsbeeld om de ware klantbeleving te creëren. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde software hebben we aan hoge kwaliteitseisen van Suitsupply kunnen voldoen.

Internationale aanpak

Hacousto Protec heeft reeds een bewezen track record op internationale projecten en heeft een projectaanpak waarmee het succes van een internationaal project geborgd wordt. Remote monitoring en remote applicatiebeheer zijn onderdelen van onze aanpak.Ook het project voor Suitsupply is volgens onze internationale aanpak gerealiseerd en heeft geleid tot een mooie hoorbare bijdrage van Hacousto in New York.

Meer weten?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, theater, koelruimte, luchthaven of een zeer stoffige ruimte, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Frans Bezooijen

Account Manager Security Systems

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL