Home » IP Video migratie WC de Klanderij

Migratie naar IP bij winkelcentrum De Klanderij.

Aan het mooiste winkelplein van Twente, het Van Heekplein, vind je winkelcentrum De Klanderij. De deels overdekte passage telt ruim 50 winkels van bekende Nederlandse topmerken. Tussen het shoppen door is het lekker relaxen op het terras op het centrale binnenplein. WPM Winkelcentrummanagement voert het management en monitort de ontwikkeling van het winkelcentrum regelmatig door onderzoek op het gebied van klantbeleving, passantenstromen en ondernemersbeleving.

De vraagstelling

Toen De Klanderij toe was aan een nieuw uiterlijk heeft men Hacousto Videotechniek benaderd voor de IP migratie naar een nieuw Video Management Systeem. De juiste en goede klant- en ondernemersbeleving worden mede bepaald door het goede gevoel van veiligheid. Een juist ingericht video-observatiesysteem ondersteunt dit gevoel van veiligheid. Door de bewezen kennis en eerdere opgedane ervaring met grote winkelcentra zoals het Alexandrium in Rotterdam weet Hacousto Videotechniek als geen ander hoe bepalend een juiste inrichting van het Video Management Systeem is voor een juiste klant- en ondernemersbeleving.

Onze aanpak

Voor de migratie naar een volledig IP video-observatiesysteem heeft Hacousto een plan van aanpak opgesteld. De basis voor dit plan van aanpak was een stapsgewijze migratie van analoog, naar een hybride oplossing bestaande uit zowel analoog als IP Video, naar en volledig IP Video Management Systeem.
De fasering van de migratie is in het plan van aanpak afgestemd op de inrichting van de Control Room, welke eveneens door Hacousto is gerealiseerd.

Onze oplossing

Het Video management Systeem is opgebouwd met video-observatie in het gehele winkelcentrum van het winkelende publiek, en cruciale locaties zoals de betaalautomaten, de expeditie, trappenhallen ed.
Voor de monitoring van het Video Management Systeem is de Control Room ingericht met gebruiksvriendelijke en intuïtieve Video Management Software.

Meer weten?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, theater, koelruimte, luchthaven of een zeer stoffige ruimte, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Edwin Schriel

Account Manager Videotechniek

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL