Migratie naar IP bij winkelcentrum De Klanderij

Home » IP-videomigratie WC de Klanderij

Aan het mooiste winkelplein van Twente, het Van Heekplein, vind je winkelcentrum De Klanderij. De deels overdekte passage telt ruim 50 winkels van bekende Nederlandse topmerken. Tussen het shoppen door is het lekker relaxen op het terras van het centrale binnenplein. WPM Winkelcentrummanagement voert het management en monitort de ontwikkeling van het winkelcentrum regelmatig door onderzoek op het gebied van klantbeleving, passantenstromen en ondernemersbeleving.

 

De vraagstelling
Toen De Klanderij toe was aan een nieuw uiterlijk heeft men Hacousto Protec benaderd voor de IP-migratie naar een nieuw videomanagementsysteem. De juiste en goede klant- en ondernemersbeleving worden mede bepaald door het goede gevoel van veiligheid. Een juist ingericht video-observatiesysteem ondersteunt dit gevoel van veiligheid. Door de bewezen kennis en eerdere opgedane ervaring met grote winkelcentra zoals het Alexandrium in Rotterdam weet Hacousto Protec als geen ander hoe bepalend een juiste inrichting van het videomanagementsysteem is voor een juiste klant- en ondernemersbeleving.

 

Onze aanpak
Voor de migratie naar een volledig IP-video-observatiesysteem heeft Hacousto Protec een plan van aanpak opgesteld. De basis voor dit plan van aanpak was een stapsgewijze migratie van analoog naar een hybride oplossing, bestaande uit zowel analoog als IP-video, naar een volledig IP-videomanagementsysteem.
De fasering van de migratie is in het plan van aanpak afgestemd op de inrichting van de control room, die eveneens door Hacousto Protec is gerealiseerd.

 

Onze oplossing
Het videomanagementsysteem is opgebouwd met video-observatie in het gehele winkelcentrum van het winkelende publiek, en cruciale locaties zoals de betaalautomaten, de expeditie, trappenhallen ed.
Voor de monitoring van het videomanagementsysteem is de control room ingericht met gebruiksvriendelijke en intuïtieve software.

Meer weten?

Neem contact op met onze security-experts.
Of het nu gaat om een videomanagementsysteem voor bediening op afstand, complexe toegangscontrole of inbraakdetectie voor een gebouw of terrein, als gecertificeerde en merkonafhankelijke partner ondersteunen wij u bij de invulling van uw beveiligingsvraagstukken.

 

Edwin Schriel
Key Account Manager Security

+31 (0)88 1428 000Stuur een e-mail
edwin schriel, hacousto protec, videotechniekspecialist