Home » Mall of the Netherlands: alles onder één dak

Mall of the Netherlands: alles onder één dak .

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verdergaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven. Centraal staan circa 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagship stores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau (vier sterren) en de versstraat genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten. Eigenaar Unibail-Rodamco investeert ruim 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

Alles onder één dak
Letterlijk en figuurlijk. Het overdekte winkelcentrum biedt niet alleen onderdak aan een compleet winkel- en horeca aanbod, ook alle specialismen van Hacousto Protec komen samen bij dit prestigieuze project. Op zoek naar één partner voor het leveren, configureren en inbedrijfstellen van de communicatie-, video-, brandmeld- en security systemen kwam installateur Energie Techniek BV uit bij Hacousto Protec. Door het bundelen van onze krachten zijn wij in staat om samen met Energietechniek het project turn-key te realiseren.

Een compleet overzicht van de aangeboden oplossingen:
• Brandmeldinstallatie met digitale brandpanelen, aspiratiedetectie en thermische glasvezel;
• Ontruimingsinstallatie type A (gesproken woord);
• Video intercom systeem;
• Inbraakdetectie;
• Toegangscontrole;
• Videomanagementsystemen;
• Volledig geïntegreerd netwerk.

Tevens leveren wij projectmanagement en certificering van de branddetectie- en ontruimingsinstallatie. Wij zijn trots om onderdeel uit te mogen maken van de ontwikkeling van het mooiste, grootste en modernste winkelcentrum van Nederland en bedanken Energie Techniek BV voor deze opdracht. Gedurende dit bijzondere project houden wij u regelmatig op de hoogte van de voortgang, dus blijf ons volgen!

Meer weten?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, theater, koelruimte, luchthaven of een zeer stoffige ruimte, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Dirk van Atten

Algemeen Directeur

+31 10 511 50 00STUUR EEN E-MAIL