Home » Total safety & security management

Total safety & security management bij Ziggo.

Ziggo is in 2008 ontstaan uit een fusie van Casema met Multikabel en @Home. Na de overname door Liberty Global, waaronder ook UPC valt is Ziggo de enige grote speler op de kabelmarkt. Sinds 13 april 2015 zijn Ziggo en UPC samengegaan als één bedrijf onder de naam Ziggo en bezit Ziggo 53% van de markt. Ziggo is met 1,788 miljoen breedbandinternet-, 2,236 miljoen digitale televisie- en 1,516 miljoen telefonieaansluitingen het grootste kabelbedrijf van het land. Bedrijven en instellingen zijn afnemers van zakelijke telecommunicatiediensten van Ziggo. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over heel Nederland met meer dan 700 locaties.

De vraagstelling

Als preferred supplier van Casema sinds de jaren ’90 was Hacousto Security Systems een gesprekspartner bij het ontstaan van Ziggo. Ziggo wilde graag het veiligheidsniveau van al haar locaties op gelijk niveau hebben. Daarbij wilde Ziggo graag uniformiteit in de opbouw van systemen voor nu én in de toekomst.

Onze aanpak

Hacousto is met de vraagstelling van Ziggo aan de slag gegaan en heeft een plan van aanpak gepresenteerd met een modulair servicemodel. Het servicemodel kenmerkt zich door transparantie en openheid en biedt de mogelijkheid om mee te groeien. Hierdoor kon Ziggo haar locaties gefaseerd naar het gewenste veiligheidsniveau brengen.
Inmiddels is de dienstverlening van Hacousto Security Systems uitgebreid en ontzorgen wij de facilitaire afdeling van Ziggo op het volledige gebied van safety en security.

Onze oplossingen

We adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden de toegangscontrole-, video-observatie-, inbraak- en intercomsystemen voor alle 700 locaties (facilitair kantoren en technische locaties). Dagelijks managen we al deze 700 locaties en verzorgen we het het Service Management. We coördineren alle onderaannemers en vervaardigen de volledige managementrapportages.
Daarbij beheren wij op afstand het Service Management Systeem voor Ziggo waarmee wij onder andere zorgdragen voor de financiële meerjarenplanning.

Meer weten?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, theater, koelruimte, luchthaven of een zeer stoffige ruimte, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Frans Bezooijen

Account Manager Security Systems

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL