Home » Trigion enthousiast over 6500 brandmeldcentrale

TRIGION ENTHOUSIAST
OVER PROTEC 6500 BRANDMELDCENTRALE.

Technisch commerciële trainingen binnen partner-
en dealernetwerk.


Sinds 2006 zijn
Protec Brandbeveiliging en Trigion Brand- en Beveiligingstechniek partners van elkaar. Trigion is door Protec opgeleid voor het zelfstandig ontwerpen, verkopen en installeren van Protec brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Op bezoek bij Trigion in Schijndel is de jarenlange connectie duidelijk merkbaar. De samenwerking is open, eerlijk en er wordt met passie voor de techniek met elkaar gesproken.

Onlangs heeft Protec de 6500 brandmeldcentrale op de markt gebracht. De functionaliteiten op de 6500 centrale, in vergelijking met de 6300 en de 6400 centrale zijn significant uitgebreid. Daarom besloot Protec binnen haar partner- en dealernetwerk, met onder andere de deelname van Trigion, een technisch commercieel trainingsprogramma op te zetten. De eerste trainingen zijn voor de zomerperiode afgerond en het trainingsrooster voor het najaar van 2021 is gevuld.

Van links naar rechts: Enrico Zonneveld, sales manager Protec Brandbeveiliging; Richard van Es, vestigingsleider Trigion en Mark de Wit, inbedrijfsteller Trigion.

“De training was duidelijk, helder en de moderne software is een meerwaarde voor onze klanten. Nu nog de roadshow langs alle Trigion vestigingen.”

Meerwaarde 6500 brandmeldcentrale

Op het kantoor in Schijndel praten we met Mark de Wit, inbedrijfsteller, programmeur en onderhoudsmonteur bij Trigion. Mark is heel positief over de 6500 centrale en het trainingsprogramma, hij deelt met ons zijn ervaringen: “Ik was al enthousiast over de 6400 centrale, maar de mogelijkheden op de 6500 zijn zoveel uitgebreider. De centrale is logischer te programmeren, zowel binnen een netwerk als standalone te gebruiken, modulair op te bouwen en heeft veel meer schakelopties. De centrale is ook ‘backward compatibele’. Dit betekent dat componenten die we op de 6300 of 6400 centrales installeerden, ook gebruikt kunnen worden op de 6500 centrale. Geen extra investeringskosten dus voor onze klanten.”

Technisch commerciële training
Voor de technische commerciële training van de 6500 centrale komen de inbedrijfstellers uit het partner- en dealernetwerk op bezoek bij Hacousto Protec in Berkel en Rodenrijs. Hier worden ze getraind in alle programmeeropties, hoe te werken met het touchscreen en hoe ze via het drag & drop principe componenten aan de lus kunnen toevoegen. Mark: “De training was duidelijk en helder en de moderne duidelijke software is een meerwaarde voor onze ons en onze klanten. Nu nog de roadshow langs alle Trigion vestigingen.”

Ongecompliceerde samenwerking

Richard van Es, vestigingsleider van Trigion in Schijndel vult Mark verder aan: “Protec is een stabiel bedrijf, met een stabiel product en kennis van zaken. Met de 6500 centrale kunnen we onze klanten technische voortgang bieden en borgen wij de relatie. De samenwerking is ongecompliceerd.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze brandveiligheidsoplossingen?
Neem contact op met onze specialist,

Enrico Zonneveld

Sales Manager Brandbeveiliging

+31 (0)6 13 00 13 76STUUR EEN E-MAIL