Trigion enthousiast over BMC Protec 6500

Technisch commerciële trainingen binnen partner en dealernetwerk.


Sinds 2006 zijn
Hacousto Protec en Trigion Brand- en Beveiligingstechniek partners van elkaar. Trigion is door Hacousto Protec opgeleid voor het zelfstandig ontwerpen, verkopen en installeren van brandmeld- en ontruimingsinstallatie van het merk Protec. Op bezoek bij Trigion in Schijndel is de jarenlange connectie duidelijk merkbaar. De samenwerking is open, eerlijk en er wordt met passie voor de techniek met elkaar gesproken.

 

Onlangs heeft Protec de 6500 brandmeldcentrale op de markt gebracht. De functionaliteiten op de 6500-centrale, in vergelijking met de 6300- en de 6400-centrale zijn significant uitgebreid. Daarom besloot Hacousto Protec binnen haar partner- en dealernetwerk, met onder andere de deelname van Trigion, een technisch commercieel trainingsprogramma op te zetten. De eerste trainingen zijn voor de zomerperiode afgerond en het trainingsrooster voor het najaar van 2021 is gevuld.

Van links naar rechts:

Enrico Zonneveld
Manager Sales Hacousto Protec


Richard van Es
vestigingsleider Trigion


Mark de Wit

inbedrijfsteller Trigion.

“De training was duidelijk, helder en de moderne software is een meerwaarde voor onze klanten. Nu nog de roadshow langs alle Trigion-vestigingen.”

 

Meerwaarde 6500 brandmeldcentrale
Op het kantoor in Schijndel praten we met Mark de Wit, inbedrijfsteller, programmeur en onderhoudsmonteur bij Trigion. Mark is heel positief over de 6500-centrale en het trainingsprogramma. Hij deelt met ons zijn ervaringen: “ik was al enthousiast over de 6400-centrale, maar de mogelijkheden op de 6500 zijn zoveel uitgebreider. De centrale is logischer te programmeren, zowel binnen een netwerk als standalone te gebruiken, modulair op te bouwen en heeft veel meer schakelopties. De centrale is ook ‘backward compatibele’. Dit betekent dat componenten die we op de 6300- of 6400-centrales installeerden, ook gebruikt kunnen worden op de 6500-centrale. Geen extra investeringskosten dus voor onze klanten.”

Technisch commerciële training
Voor de technische commerciële training van de 6500-centrale komen de inbedrijfstellers uit het partner- en dealernetwerk op bezoek bij Hacousto Protec in Berkel en Rodenrijs. Hier worden ze getraind in alle programmeeropties, hoe te werken met het touchscreen en hoe ze via het drag-&-drop-principe componenten aan de lus kunnen toevoegen. Mark: “De training was duidelijk en helder en de moderne duidelijke software is een meerwaarde voor ons en onze klanten. Nu nog de roadshow langs alle Trigion-vestigingen.”

 

Ongecompliceerde samenwerking
Richard van Es, vestigingsleider van Trigion in Schijndel vult Mark verder aan: “Hacousto Protec is een stabiel bedrijf, met stabiele product en kennis van zaken. Met de 6500-centrale kunnen we onze klanten technische voortgang bieden en borgen wij de relatie. De samenwerking is ongecompliceerd.”

Meer weten?

 

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, stations, theaters, winkelcentra of andere objecten, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing om de veiligheid te optimaliseren. Wilt u meer weten over het vergroten van de veiligheid? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail