Home » Video VPN bij Deventerziekenhuis

Goedgekeurd cameratoezicht via VPN via Deventerziekenhuis / Radiotherapiegroep.

Het Deventer Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis dat brede, medisch-specialistische basiszorg biedt voor de inwoners van Salland en omstreken. Vanuit de opleidingsinspanning zijn zij trots lid van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). Daarmee behoort het Deventer Ziekenhuis tot de top van de algemene ziekenhuizen. Het Deventer Ziekenhuis werkt nauw samen met de Radiotherapiegroep Deventer. Zij geven radiotherapiebehandelingen en –zorg aan patiënten met kanker. De Radiotherapiegroep draagt actief bij aan innovaties op het gebied van de behandeling van kanker met radiotherapie.

De vraagstelling

Vanuit de nauwe samenwerking tussen het Deventer Ziekenhuis en de Radiotherapiegroep is de vraagstelling uitgezet voor één integraal Video Management Systeem. In deze simpele vraagstelling schuilden ook direct de complexiteit, want doordat het twee verschillende organisaties zijn moest het systeem ingericht kunnen worden als zijnde twee aparte Video Management Systemen. In een omgeving die zich kenmerkt door regels en raadgevende groepen, moest niet alleen de keuze voor een VMS worden goedgekeurd maar moest ook de inrichting van de rollen en de autorisaties met de bijbehorende rechten voldoen aan de privacy wetgeving en goed gekeurd worden door o.a. de ondernemersraad.

Onze aanpak

Als Hacousto Videotechniek zijn we in beeld gekomen vanuit onze specialistische kennis van Videotechnieken en onze ervaring met soortgelijke projecten in vergelijkbare omgevingen en met vergelijkbare vraagstellingen. Voor de inrichting van het Video Management Systeem hebben we een bewezen plan van aanpak voorgesteld, waarmee het vertrouwen hebben gekregen in een juiste realisatie, Safe Secure and In Time.

Onze oplossing

Het systeem hebben we technisch opgebouwd met een Video Management Systeem met daarop gekoppeld meer dan 50 camera’s, welke we over het bestaande netwerk via een Virtual Private Network (VPN) managen en beheren. Voor de veiligheid van de patiënten hebben we in de bestralingsbunkers radioactief bestendige behuizingen toegepast. De terreinbeveiliging hebben we gerealiseerd met dome en vaste camera’s op de periferie, de parkeerplaatsen en de fietsenstalling.

Bron foto: Deventer Ziekenhuis

Meer weten?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, theater, koelruimte, luchthaven of een zeer stoffige ruimte, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Edwin Schriel

Account Manager Videotechniek

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL