Home » Field Service Engineer BMI

Field Service Engineer BMI

Fulltime dienstverband | Omgeving Randstad | Een ‘brand-hart’

Voor onze businessline Safety zijn wij wegens groei op zoek naar een ervaren Field Service Engineer BMI.

Wie ben je?

Jij hebt passie voor- & kennis van (elektro)techniek met een echt ‘brand-hart’.  Je stopt pas als je de oplossing gevonden hebt en weet op een prettige en heldere manier te communiceren met je klanten. Een uitstekende serviceverlening vind jij namelijk belangrijk, waarbij je graag met klanten meedenkt én adviseert. Hoewel je meestal je werk zelfstandig uitvoert, vind je het belangrijk om in nauw contact met je collega’s te blijven.

Wat ga je doen?

Als Field Service Engineer BMI zorg je ervoor dat alle brandmeld- en ontruimingssystemen welke bij onze klanten zijn geïnstalleerd, optimaal functioneren. Je hebt als servicetechnicus een grote diversiteit aan werkzaamheden. Van het in bedrijf stellen van brandbeveiligingsinstallaties tot aan het signaleren  en oplossen van storingen. Daarin betrek je actief de klant breng je tevens advies uit. Je voert preventief onderhoud uit, controleert en test de installaties én stelt rapportages op die inzicht geven in de risico’s met betrekking tot storingen aan de installaties. Je komt te werken in een hecht team van betrokken en gemotiveerde technici onder leiding van de operationeel manager.

Doorgroeien?

Hacousto Protec investeert graag in jouw kennis en kunde! Indien je een uitgesproken ambitie hebt gaan wij graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Je gaat naar verschillende (grote) klanten en/of projecten zoals hotels, winkelcentra, datacenters, kantoren, tank terminals en raffinaderijen op verschillende locaties.
 • In bedrijf stellen en onderhouden van brandmeld- en ontruimingssystemen.
 • Signaleren en oplossen van storingen.
 • Je draait mee in de 24-uurs storingsdienst (gem. eens per 8 weken).

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • In het bezit van het diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties en/of projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Bereidheid om eens per gemiddeld 8 weken, een week storingsdienst te draaien.
 • Een klantgerichte instelling en betrokken collega.

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • 25 Vakantiedagen en 6 ADV dagen op fulltime basis.
 • Auto en telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige VrijMiBo in ons eigen ‘bruin-café’ (omgebouwde kantine).

Waar kom je te werken?

De toekomst van veiligheid & beveiliging

Hacousto Protec bedenkt, ontwerpt, implementeert en onderhoudt slimme veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Onze innovaties maken onze klanten succesvoller en dragen bij aan de veiligheid van mens en organisatie.

Hacousto Protec is een handelsmerk van Bosch Energy and Building Solutions BV. Met meer dan 400 collega’s zorgen wij voor toekomstbestendige veiligheids- en beveiligingsoplossingen van morgen. Innovatie stroomt daarbij door onze aderen. Wij rusten niet voordat de juiste oplossing voor het vraagstuk van de klant gevonden is. Wil jij een steentje bijdragen aan deze uitdagingen? Bekijk hieronder onze vacatures.

Met jouw werkzaamheden draag je direct bij aan het succes van onze klanten én die van Hacousto Protec. Er wordt dus veel van je verwacht. Maar je krijgt daar ook veel voor terug. Een goed salaris, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een informele werkomgeving. Werken in onze branche betekent teamwork. Je moet op elkaar kunnen vertrouwen en bouwen.

Ons kantoor is goed te bereiken met zowel de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer.

De sollicitatieprocedure

In 4 stappen aan de slag bij Hacousto Protec

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan als Field Service Engineer BMI? Solliciteer dan via onderstaande knop. Het inwinnen van referenties, een online screening en het maken van een online assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.  Upload uw motivatie

  Meer weten over de Field Service Engineer BMI vacature?

  Neem contact met ons op.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling.

  Stuur ons een e-mail

  Leave a Reply