Home » (Junior) Corporate Recruiter

(Junior) Corporate Recruiter

32-40 uur | Omgeving Rotterdam | Binden & Boeien

“De juiste mensen op de juiste plek” is essentieel voor het succes van élke organisatie. Om de groeiende vraag in een steeds krappere arbeidsmarkt te kunnen beantwoorden, zijn wij ter uitbreiding van onze afdeling HR/Recruitment, op zoek naar een (junior) Corporate Recruiter!

Wie ben je?

Met jouw open, benaderbare houding, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in de persoon, weet jij snel de verbinding te leggen. Je begrijpt -nu meer dan ooit- hoe belangrijk de “candidate experience” is en bent het visitekaartje van onze organisatie én onze bedrijfscultuur. Je vindt het leuk om met kandidaten te praten, te kijken wat iemand drijft en waar we met elkaar de beste match kunnen vinden. Communicatief ben je sterk en durf je ook kritisch te zijn naar je hiring managers, waar je als sparringpartner fungeert in allerlei recruitmentvraagstukken. Je neemt initiatief, doet (verbeter)voorstellen en weet de beste mensen uit de markt te trekken en te enthousiasmeren voor Hacousto Protec. Verder beschik je over een hoog energieniveau, ben je proactief en voel jij je thuis in organisatie waar ondernemerschap en teamwork centraal staat.

Wat ga je doen?

Als corporate recruiter ga je de beste kandidaten vinden voor allerlei functies binnen de Hacousto Group. Je focus ligt met name op de technische profielen zoals monteurs, projectmanagers, project engineers, en technisch accountmanagers, maar beperkt zich daar zeker niet toe! Zo ben je het ene moment bezig met een vacature intake voor een werkvoorbereider, sluit je daarna aan bij een gesprek met een business controller, om vervolgens te searchen naar die lastig te vinden systeembeheerder. Met jouw expertise en interesse in (online) recruitment zorg je ervoor dat Hacousto Protec op een effectieve manier bij onze doelgroepen in beeld komt. In samenwerking met je collega recruiter én onze marketing & communicatiespecialist, werk je op een originele manier aan versterking van onze merknaam, zowel online als offline. In deze krappe arbeidsmarkt is de kandidaat beleving belangrijker dan ooit en weet jij met jouw enthousiasme, persoonlijke aandacht en oprechte interesse het verschil te maken!

Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Voeren van intakegesprekken met vacaturehouders.
 • Opstellen en uitzetten van pakkende vacatureteksten.
 • Actief, creatief en doelgericht benaderen van nieuw talent via verschillende kanalen.
 • Verwerken van inkomende sollicitaties, uitnodigen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken.
 • Verder opbouwen en onderhouden van contacten met scholen en universiteiten.
 • Je denkt actief mee over ons recruitmentproces en komt gevraagd én ongevraagd met suggesties.

Wat vragen wij van jou?

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
 • Het liefst heb je al enkele jaren ervaring als recruiter. Nog geen ervaring maar wel de juiste drive en soft skills? Ook dan is er wellicht een match!
 • Je bent sterk in communiceren en adviseren met een goed ontwikkelde intuïtie.
 • Organisatorisch talent: je bent zelfstandig, creatief, en oplossingsgericht.
 • Een sterke teamgeest, groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om samen met onze bestaande corporate recruiter, recruitment naar een volgend niveau te tillen.

Sollicitatieformulier

Wij bieden

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • 25 vakantiedagen en 6 adv-dagen op fulltime basis.
 • Reiskostenvergoeding, afhankelijk van jouw woon-werk afstand.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige VrijMiBo in ons eigen ‘bruin café’ (omgebouwde kantine).

Waar kom je te werken?

Hacousto Protec ontwikkelt, ontwerpt, implementeert en onderhoudt doeltreffende safety en security oplossingen. Onze kennis en ervaring zetten we in om organisaties veiliger en compliant te maken. Hacousto Protec is trots op haar klanten. Elke klant, vraagstuk of project is uniek en vraagt om een tailormade oplossing. Dankzij de specialistische kennisdomeinen brandbeveiliging, communicatiesystemen, security en videotechnieken zijn wij in staat om een innovatieve visie en pragmatische houding te delen. Korte lijnen, persoonlijke benadering en een mentaliteit van ‘zeggen is doen’ zijn aspecten die ons kenmerken.

Ons kantoor is goed te bereiken met zowel de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer.

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan als Corporate Recruiter? Solliciteer dan via onderstaande knop. Het inwinnen van referenties, een online screening en het maken van een online assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

SOLLICITEER NU

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie

  Meer weten?

  Neem contact op met onze collega.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je met mij contact opnemen.

  Kim van Rooij

  Corporate Recruiter

  +31 (0)6 5199 2881
  recruitment@hacoustoprotec.com

  WhatsAppLinkedIn

  Leave a Reply