Home » Marketing & Communicatie Manager

Marketing & Communicatie Manager

32-40 uur | Omgeving Rotterdam & Nieuwegein | Branding & Creatie

Opgebouwd uit zelfstandig opererende business units ondersteunt Hacousto Protec gezamenlijk en individueel opdrachtgevers op het gebied van safety en security. Door de modulaire opbouw van de Hacousto Protec systemen kunnen wij ze efficiënt op elkaar aan laten sluiten. Zo integreren wij onze security systemen naadloos met videotechniek, communicatiesystemen en brandveiligheidsoplossingen.

Eind 2021 is Hacousto Protec onderdeel geworden van Bosch Building Technologies en werken we gezamenlijk aan de beveiligings- en veiligheidsoplossingen van morgen. Vernieuwen om de toekomst voor te blijven is het devies.

Samen met Bosch willen we onze marktpositie versterken en staan we aan het begin van het formatietraject. In dit traject gaan we bepalen hoe we willen samenwerken en maximaal van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers.  Om ons hierbij te ondersteunen zijn we op zoek naar een ervaren, gedreven en ondernemende Marketing & Communicatie Manager (32/40 uur per week)

Wie ben jij?
Het ondernemerschap stroomt door jouw aderen. Jij wacht niet af, maar trekt er juist op uit! Jouw brein denk niet in gebaande paden, maar in innovatieve en creatieve ideeën. Daarbij staat de service naar de klant en het resultaat altijd centraal. Jij bent een ware taalkunstenaar. Complexe teksten tover jij binnen no-time (of met wat uitzoekwerk) om tot een begrijpelijke tekst. Jij biedt en vraagt zonder te twijfelen hulp aan collega’s door de gehele organisatie. Vol enthousiasme vertel je aan je vrienden over technische snufjes, dat is namelijk helemaal jouw ding. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends binnen het marketingvak en weet je deze toe te passen binnen Hacousto Protec.

Wat ga je doen?
Als Marketing & Communicatie Manager ondersteun je strategisch en operationeel het managementteam. Samen met de business unit managers werk je aan onze branding en verkoopfunnels. Jij denkt graag mee, oppert met liefde al je ideeën en steekt vervolgens met plezier de handen uit de mouwen. Jouw takenpakket is niet in een zin te vatten. Jij houdt je bezig met een breed scala aan marketing- en communicatieonderwerpen. Van offline tot online, jij pakt het op.

Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Strategisch: Samen met het managementteam bouw je mee aan het formatietraject tussen Hacousto Protec en Bosch. Zowel voor de interne als externe doelgroepen ontwikkel je plannen waarin je de doelgroepen, doelstellingen, strategie en de boodschap voor de lange termijn formuleert. Binnen jouw vakgebied ben je sparringpartner voor de directie en business unit managers.
 • Operationeel & tactisch: Je onderhoudt en ontwikkelt (online) communicatiemiddelen. Denk hierbij aan onze website, social media en digitale nieuwsbrieven. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze (potentiële) klanten en partners. In dit kader organiseer je klantdagen, beursdeelnames, en ben je verantwoordelijk voor onze Opname Studio. Dit alles met als doel om onze expertise, projecten en oplossingen goed onder de aandacht te brengen onder de diverse doelgroepen. Hiervoor zet je content marketing in en breng je vervolgens alle resultaten hiervan in kaart.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting marketing en/of communicatie.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring met Office en content management systemen.
 • Kennis en ervaring van onze branche is een pré.
 • Ervaring met Adobe Creative Cloud is een pré.

Wat wij je bieden!

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • 25 vakantiedagen en 6 adv-dagen op fulltime basis.
 • Reiskostenvergoeding, afhankelijk van jouw woon-werk afstand.
 • Een uitdagende functie in een gezonde en groeiende organisatie.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige vrijdagmiddag borrel in ons eigen ‘bruin café’.

Waar kom je te werken?

Hacousto Protec en Bosch ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden doeltreffende safety en security oplossingen. Onze kennis en ervaring zetten we in om organisaties veiliger en compliant te maken. Wij zijn trots op onze klanten. Elke klant, vraagstuk of project is uniek en vraagt om een tailormade oplossing. Dankzij de specialistische kennisdomeinen brandbeveiliging, communicatiesystemen, security en videotechnieken zijn wij in staat om een innovatieve visie en pragmatische houding te delen. Directe lijnen, persoonlijke benadering en een mentaliteit van ‘zeggen is doen’ zijn aspecten die ons kenmerken.

Interesse?

Meer weten over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem contact op met onze recruiter Kim van Rooij via 06 – 519 92 881.

Direct solliciteren! Reageer dan snel via onderstaand formulier. Het inwinnen van referenties en het maken van een online assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

SOLLICITEER NU

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie

  Meer weten?

  Neem contact op met onze collega.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je met mij contact opnemen.

  Kim van Rooij

  Corporate Recruiter

  +31 (0)6 5199 2881
  recruitment@hacoustoprotec.com

  WhatsAppLinkedIn

  Leave a Reply