Home » Accountmanager Systeemintegratie Beveiligingstechniek (PSIM)

Accountmanager Systeemintegratie Beveiligingstechniek

Physical Security Information Management (PSIM)

Fulltime dienstverband | Omgeving Randstad | Gedreven door Beveiligingstechniek en Commercie

Wij zoeken een fulltime Accountmanager Systeemintegratie Beveiligingstechniek (PSIM)


Wie ben je?

Je bent een commerciële en resultaatgerichte Accountmanager. Met jouw commerciële drive en technische expertise op het gebied van systeemintegratie, beveiligingstechniek en PSIM bouw je mee in de groeiambities van onze afdeling Hacousto Integrated Systems. Je bent in staat complexe verkooptrajecten te vertalen naar concrete oplossingen. Door jouw technische kennis en doortastendheid blijf je de concurrentie een stap voor. Je bent een betrouwbare gesprekspartner en in staat goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Samen met onze opdrachtgevers werk je aan geïntegreerde beveiligings- en veiligheidsoplossingen.

Je komt te werken in een hecht team van betrokken en gemotiveerde collega technici. Onder jouw leiding werk je samen aan projectvoorstellen, strategische accountplannen, innovaties en nieuwe projecten. Wij hebben de ambitie om de beste te worden op het gebied van systeemintegratie en moedigen ook jou aan om de beste te worden.

Wat is PSIM?

Een Physical Security Information Management software platform zorgt ervoor dat gebrek aan controle en sturing verleden tijd is. PSIM beheert systemen centraal, over meerdere locaties, en integreert alle beveiliging gerelateerde systemen in één intuïtieve interface.

Wat ga je doen?

De functie van Accountmanager Systeemintegratie Beveiligingstechniek is een commerciële functie binnen de afdeling Hacousto Integrated Systems. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bestaande en nieuwe relaties onder eindgebruikers en adviseurs. Met jouw commerciële drive zet je Hacousto op de kaart binnen bekende en nieuwe markten én bouw je mee in de verdere ontwikkeling van de business unit.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Succesvol afronden van complexe verkooptrajecten.
 • Opstellen van een strategisch accountplan/salesplan in samenspraak met de business unit manager.
 • Coördineren en mede uitwerken van projectvoorstellen, rekening houdend met de risico’s en contractuele verplichtingen.
 • Afleggen van klantbezoeken om wensen, toekomstplannen en innovaties te bespreken en die vervolgens te vertalen naar nieuwe projecten.
 • Actief contacten onderhouden met bestaande en nieuwe klanten door middel van o.a. bedrijfsbezoeken, deelname aan beurzen en evenementen.
 • Bij vraagstukken weet je de hulp van de productmanager en andere collega’s in te roepen.

Wat vragen wij? 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis en ervaring met projecten op gebied van PSIM, systeemintegratie en/of soortgelijke oplossingen en bijhorende ICT en netwerkvraagstukken
 • Bereidheid tot reizen en incidentele onregelmatigheid in werktijden
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 • Auto, laptop & telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een uitdagende functie in een stabiele, gezonde en groeiende organisatie.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen.
 • Een actieve personeelsvereniging en een gezellige vrijdagmiddag borrel in ons eigen ‘bruin café’ (omgebouwde kantine), zodra het weer kan & mag natuurlijk.

Waar kom je te werken?

Binnen de afdeling Integrated Systems van Hacousto Protec. Ben jij volledig in control?

Wij zijn gespecialiseerd in het allesomvattend integreren van losse beveiliging en gebouw gerelateerde systemen in één intuïtieve interface via het Physical Security Information Management (PSIM) software platform. Onze oplossingen zijn te vinden binnen o.a. (Rijks)overheden, onderwijsinstellingen,  gezondheidszorg, industrie, openbaar vervoer, shoppingmalls en penitentiaire inrichtingen.

Wij hebben de ambitie om de beste te worden op het gebied van systeemintegratie en moedigen ook jou aan om de beste te worden. Samen met het gehele team bouwen we aan een veilige toekomst.

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan als Accountmanager Systeemintegratie Beveiligingstechniek (PSIM)? Solliciteer dan via onderstaande knop. Het inwinnen van referenties, een online screening en het maken van een online assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vóór aanstelling dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.

 

** Acquisitie stellen we niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel! **

SOLLICITEER NU

Sollicitatieformulier

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie

  Meer weten?

  Neem contact op met onze collega.

  Voor meer informatie over de vacature en onze organisatie kan je met mij contact opnemen.

  Kim van Rooij

  Corporate Recruiter

  +31 (0)6 5199 2881
  recruitment@hacoustoprotec.com

  WhatsAppLinkedIn

  Leave a Reply