“Binnen het Hacousto Protec voetbalveld fungeer ik als een soort stofzuiger.
Vanuit mijn vaste positie in het veld ben ik breed inzetbaar op alle posities binnen de organisatie.”  

-Wesley Heiden-

Home » In gesprek met: Wesley Heiden, System Engineer Hacousto Protec

In gesprek met Wesley Heiden, System Engineer Hacousto Protec

 

“”Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.”

Gedreven, ambitieus en altijd op zoek naar een uitdaging. Wesley Heiden, System Engineer bij Hacousto Protec en breed inzetbaar binnen alle beveiliging en veiligheid disciplines. Zoals hij het zelf mooi verwoord: “Binnen het Hacousto Protec voetbalveld fungeer ik als een soort stofzuiger. Vanuit mijn vaste positie in het veld ben ik breed inzetbaar op alle posities binnen de organisatie.”

 

System Engineer, wat houdt dat in?

Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de voorbereiding en inbedrijfstelling van gebouw- of terreinsystemen. Van videomanagement systemen (VMS), toegangscontrole- en ontruimingsalarmsystemen tot koppelen met brandmeldinstallaties en audiosystemen.

Samen met de projectmanager ontwerpen we de technische architectuur van een systeem, werken we de blokschema’s uit en zorgen we voor juiste afstemming met andere technische subcontractors van het project. Als de engineeringsfase is afgerond wordt het systeem in bedrijf gesteld en brengen we het geheel online. Daarmee is het project nog niet afgerond. Niet alleen de systemen, maar ook de Grafical User Interface (GUI) is maatwerk. Dit betekent dat na inbedrijfstelling er een verantwoordelijkheid ligt in consultancy richting de opdrachtgever. Training en uitleg van het systeem is cruciaal voor een optimale werking.

 

Ongeveer twee maanden geleden lazen we een mooi stukje op je LinkedIn pagina. Je hebt een contract getekend met een “oneindig dienstverband”. Dat heeft een hoop met je gedaan volgens mij?

Al doe je als werknemer je best met daarbij de kwaliteit die je levert, is het altijd afwachten of dit ook gezien wordt en voldoende is. Om het allemaal nog spannender te maken, kwam Corona om de hoek kijken in onze wereld met daarbij alle onzekere gevolgen. Het heeft mijn ogen geopend toen ik zag hoe de organisatie met dit soort crisis omstandigheden om gaat en klaar staat voor haar mensen. Omdat ik het gevoel heb dat ik op mijn plek zit en gezegend ben met vele professionals om mij heen, was ik erg blij met een vast contract.

 

Hoe zie je de toekomst?

De toekomst is onbekend, maar met veel motivatie en kracht kijk ik naar voren. Als ik de ontwikkelingen zie binnen Hacousto Protec op het gebied van audio, communicatie, elektrotechniek, fire, security, de komst van steeds meer IT professionals en de doorontwikkeling binnen de eigen R&D teams kan ik ook niks anders dan positief zijn. Je bent nooit klaar met ontwikkelen, de lat die bepaal jij!

 

Wesley Heiden

Meer weten?

Enthousiast geworden door het verhaal van Wesley? Wil je meer weten over het werk van een System Engineer bij Hacousto Protec? Neem dan contact op met Wesley en stel al je vragen.

Wesley Heiden

+31 (0)6 199 48711
Wesley.Heiden@hacoustoprotec.com

Interesse in een baan binnen Hacousto Protec, bekijk al onze vacatures. Wie weet staat er een gave uitdaging tussen.

Ga naar onze vacatures

Leave a Reply