Home » Fijne feestdagen en een veilig 2020. Hacousto Protec richt blik op omgeving

Fijne feestdagen en een veilig 2020.

Hacousto Protec richt blik op omgeving.

Hacousto Protec werkt elke dag aan de beveiligings- en veiligheidsoplossingen van morgen. Het verbeteren van de veiligheid voor mens en organisatie is waar het bij ons om draait. Dit einde jaar vonden wij het een mooi moment om verder te kijken dan onze core business en onze blik te richten op de omgeving. In plaats van relatiegeschenken zetten wij dit jaar een stap opzij om te zien hoe ver we als organisatie de samenleving in kunnen reiken. En dat blijkt dichterbij dan we dachten.

Op een paar 100 meter afstand van ons kantoor in Berkel en Rodenrijs ligt het gezinsvervangend tehuis ‘De Handpalm’. Hier wonen 24 bewoners van tussen de 21 en 53 jaar oud met een verstandelijke beperking. Na een bezoek van Hacousto collega’s aan het tehuis bleek al snel dat er te winnen valt op het gebied van leefbaarheid en geborgenheid. De bewoners kunnen onze hulp goed gebruiken en Hacousto Protec gaat hier gehoor aangeven.

Ons bedrijf gaat ‘De Handpalm’ op verschillende manieren ondersteunen. De bewoners hebben onder andere behoefte aan gordijnen, keukenspullen, meubels en kerstbomen. December is en blijft de maand van geven en daarom gaan we deze wensen in vervulling brengen. Ondertussen is de kerstboom opgetuigd met vele blije gezichten tot gevolg. In het voorjaar gaan we met de bewoners een uitje organiseren. Daarnaast gaat het Hacousto Protec team het tehuis opknappen. Met een groep handige klussers zullen we in de zomerperiode het tehuis verbouwen.

Namens alle medewerkers van Hacousto Protec fijne Kerstdagen en een gezond & succesvol 2020.

Leave a Reply