Home » Hacousto Protec als videospecialist en partner in mega infraproject: verbreding A9 Badhoevedorp – Holendrecht

HACOUSTO PROTEC ALS VIDEOSPECIALIST EN PARTNER IN MEGA INFRAPROJECT: VERBREDING A9 BADHOEVEDORP – HOLENDRECHT

Het afsluiten van een rijstrook bij een ongeval, een rood kruis boven de weg of verkeersinformatie bij filevorming. Om het verkeer in Nederland zo goed mogelijk te laten doorstromen plaatst Rijkswaterstaat permanente camera’s langs of boven de weg. Hiermee kunnen medewerkers in de verkeerscentrales via camerabeelden live meekijken naar de situatie op de weg en direct ingrijpen bij een calamiteit of een incident.

Zo ook op de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht. Rijkswaterstaat verbreedt de snelweg naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Door de extra rijstroken verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Een mega infraproject dat eind 2026 opgeleverd zal worden.

Het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht gaat om de verbreding van 11 kilometer snelweg en is het laatste project uit het SAA-programma (Schiphol-Amsterdam-Almere).

Als videospecialist en partner wordt Hacousto Protec ingezet voor de levering, configuratie en inbedrijfstelling van de benodigde camera’sDe camera’s zijn straks een cruciaal onderdeel van het verkeers- en incidentmanagementsysteem van de A9.

Meer weten?

Neem contact op met onze expert.

Guido van Breen

Accountmanager Videotechniek

+31 (0)6 5178 0107STUUR EEN E-MAIL

Leave a Reply