Home » Realisatie, facts & figures Westfield Mall Of The Netherlands

Realisatie, facts & figures.

Grand Opening Westfield Mall of the Netherlands

Ruim zes jaar nadat de eerste schop in de grond ging is donderdag 18 maart het grote, nieuwe winkelcentrum in Leidschendam geopend. Vanaf nu kan winkelend en uitgaand Nederland haar hart ophalen en genieten van de “experience” die uniek is voor Nederlandse begrippen.

Beleven, ontdekken en proeven.
Shoppen met een overweldigend aanbod aan winkels en boetiekjes, lekker naar de bios, livemuziek luisteren, borrelen, bowlen, snel snacken of uitgebreid eten: The Mall is beslist niet alleen voor shopaholics een geliefde plek om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te verblijven. Bezoekers beschikken overal gratis over WiFi en er zijn oplaadstations voor smartphones en werkplekken. Bij de Welcome Desk wijzen hostesses je de weg en voor wie dat niet genoeg is, zal de Personal Shopper-service uitkomst bieden. The Mall biedt vierduizend gratis parkeerplaatsen, die dankzij een Smart Parking-systeem efficiënt zijn te vinden en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het complete programma aan veiligheid- en beveiligingsoplossingen.
Binnen dit grootschalige project komen alle specialismen van Hacousto Protec samen. Brandmeldinstallaties (BMI) met digitale brandweerpanelen, aspiratiedetectie en thermische glasvezel, een ontruimingsinstallatie type A (gesproken woord), intercomsysteem, muziekinstallatie, inbraakdetectie, videomanagementsystemen en een volledig geïntegreerd en beveiligd netwerk. Dit grootschalige project is uitgevoerd met Nexton/Energietechniek als opdrachtgever en installateur.

Gefaseerde realisatie
De beveiligingseisen zijn vertaald naar een installatie die voorziet in veiligheid voor publiek, winkeliers en alle overige gebruikers van het gebouw. De realisatie van de beveiligingssystemen is drie jaar geleden gestart in het bouwdeel Fresh! Na ingebruikname van Fresh! is de realisatie van de systemen gelijk opgegaan met de bouw van de overige onderdelen van het winkelcentrum. De vele wijzigingen van de bouwkundige indeling en gebruiksvergunningen per winkel, maken het proces van realisatie niet eenvoudig. Het snel moeten opvolgen van wijzigingen om te komen tot een tijdige ingebruikname was een behoorlijke uitdaging. Door onszelf slim te organiseren en de inzet van een kundig & gemotiveerd team is dit Safe, Secure en On Time gelukt.

Lees hier de volledige case

“Wij zijn trots om onderdeel uit te mogen maken van de realisatie van het grootste winkelcentrum in Nederland en feliciteren Westfield Mall of the Netherlands met de Grand Opening.”
– Jaap Priester, projectmanager Hacousto Protec – 

Meer weten?

Met bewezen technologie en aantoonbare projectresultaten werkt Hacousto Protec mee aan de grote en complexe utiliteits-, retail-, infra-, overheids-, industrie- en havenprojecten van Nederland.

Jeroen Ligterink

Business unit manager System Integration

+31 (0)6 461 310 38STUUR EEN E-MAIL

Leave a Reply