Home » Videotechniek » 3D-Camera Project Simulatie

3D-Camera Project Simulatie.

In één keer goed!

Om incidenten, calamiteiten of noodsituaties snel aan te pakken en af te handelen, moet een organisatie kunnen vertrouwen op een camerasysteem die elke hoek en ieder persoon haarscherp in beeld brengt. De complexiteit van een object, omgeving of situatie maakt het vaak moeilijk, zo niet onmogelijk om vanaf papier een correcte video-opstelling in te tekenenen.

Onze gecertificeerde projectie deskundigen gebruiken 3D-camera projectie software en geven hiermee vroegtijdig een 3D-inzicht in de posities van de toe te passen camera’s. Met deze gegevens weet je van te voren op welke plek de camera’s geplaatst dienen te worden. Verder kan het 3D-projectie rapport worden gebruikt als referentiepunt tijdens de plaatsing en oplevering.

Vroegtijdig een object, omgeving of situatie in beeld

Een projectie deskundige zal het 3D-model van een object, omgeving of situatie opzetten in de daarvoor aanwezige projectie software. Bij het opzetten zal de werkelijke situatie vroegtijdig één op één worden overgenomen in een digitale omgeving. Op basis van gestelde of gewenste ‘zicht eisen’ zal het 3D-model worden gevuld met cameraposities voor waarnemen, detecteren en of identificeren van personen of objecten. Het 3D-model geeft een 100% plaatsbepaling. Met deze dienst bent u er van verzekerd dat uw camera’s in een keer goed geplaatst worden met maximaal zicht.

Voordelen

  • Elk object, omgeving of situatie van 2D naar 3D
  • Deskundig projecteren volgens NEN norm
  • 100% inzicht vooraf
  • Verhoging van het overzicht
  • Projecteren

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist

Meer weten over 3D Camera Projectie Simulatie? Neem contact op met Guido.

Guido van Breen

Account Manager Videotechniek

+31 (0)6 13 12 06 78STUUR EEN E-MAIL