Skip to main content
Zoeken

Remote monitoring & proactief beheer

Volledig zicht op uw operationele techniek-omgeving

Het belang van goed monitoren

Hoe borg ik mijn bedrijfscontinuïteit en productieprocessen nu mijn organisatie steeds afhankelijker is geworden van complexe operationeel-technische (OT) systemen? Hoe voorkom ik uitval en waarom treedt dit ‘altijd’ op het verkeerde moment op? Hoe houd ik grip op de kosten van mijn OT-omgeving? Vragen waar veel organisaties en OT-managers mee worstelen. Zij willen graag de overstap maken naar proactief ofwel ‘preventief beheer’, om onnodige en kostbare verstoringen te voorkomen.

 

De afhankelijkheid van bediening- en bewakingssystemen, en het onderhoud van productieprocessen neemt een steeds prominentere rol in in het borgen van bedrijfscontinuïteit. Remote monitoring is één van de belangrijkste aspecten geworden binnen het OT-domein. Wanneer sluimerende problemen onopgemerkt blijven, leiden deze tot onnodig functieverlies. Door de prestaties van uw omgeving continu te monitoren, kan vroegtijdig actie worden ondernomen en de impact en schade zo veel mogelijk worden beperkt. Dit verhoogt de continuïteit van uw OT-omgeving, reduceert bijkomende kosten en voorkomt productieverlies.

Whitepaper 

Download hier uw gratis whitepaper

In deze whitepaper vindt u antwoord op:

  • Hoe het managed service center (MSC) een actieve rol kan spelen in het verhogen van de beschikbaarheid en prestaties van digitale netwerken en videomanagementsystemen.
  • Hoe storingen, IT beheer- en herstelwerkzaamheden vanuit het MSC op afstand worden gemanaged.
  • Hoe goede securitymonitoring inzicht geeft in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid.
  • Hoe u acute storingen snel kunt verhelpen middels een secure verbinding met het MSC en een 24/7 supportlijn.
  • Welke voordelen remote monitoring en een 24/7 supportlijn hebben in de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfssystemen.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over remote monitoring en proactief beheer? Neem contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu