Home » Videotechniek » Security operations center

Security Operations Center

Optimale ondersteuning en volledig in control

 

Het security operations operations Center (SOC) speelt een actieve rol in het verhogen van de beschikbaarheid en prestaties van ICT-netwerken en videomanagementsystemen. Door de voortdurende bewaking van alle componenten in de keten voorkomen wij verstoringen, vaak al voordat ze tot uitval leiden.

 

De stille kracht
Vanuit het SOC worden storingen, IT-beheer- en herstelwerkzaamheden op afstand gemanaged. Onze applicatiespecialisten beheren complexe systeemvraagstukken en bieden ondersteuning. Dit betekent preventief en correctief onderhoud op basis van afgesproken processen. Hierdoor zijn alle systemen continu operationeel, effectief inzetbaar en volgens de laatste IT-security-standaarden beveiligd. Goede security-monitoring geeft inzicht in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid. Het gaat om het analyseren van gevoelige informatie en deze vervolgens omzetten in bruikbare rapportages en adviezen. Continu verbeteren is waar het om draait.

 

Naar maximale beschikbaarheid door een snelle responsetijd
Vanuit het SOC kan modulair de proces- en systeembewaking naar een maximaal niveau worden gebracht. Hacousto Protec onderscheidt de onderstaande modules, in te richten op basis van uw wensen. Door op voorhand serieus aan de slag gaan met de beschikbaarheid van systemen voorkomt u onnodige kosten. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Toewijzing van de taken en verantwoordelijkheden wordt vastgelegd in een service-level-agreement (SLA).

Aansluiting op SOC

24/7 een specialist als aanspreekpunt
Aansluiting op het Service Operations Center middels een secure verbinding en 24/7 een specialist als aanspreekpunt. Het snel verhelpen van acute storingen, daar draait het om. Onze specialisten loggen direct in en lossen de storing op. Kan de storing niet op afstand verholpen worden? Dan schakelt het SOC een ervaren field engineer in.

Remote monitoring

Van reactief naar proactief
Hulp bij de bediening van systemen en appli-catiebeheer. Via een remote verbinding vindt automatische monitoring plaats en is onder-steuning bij dagelijkse taken en werkzaam-heden super gemakkelijk. Dit levert een directe bijdrage aan de uptime van systemen

Cybersecurity

Een veilig gevoel
Voorkom Cyberaanvallen. Proactieve ICT Monitoring van de systemen kan ervoor zorgen dat een cyberaanval in een vroeg stadium wordt ontdekt. Door het monitoren kunnen onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig worden getraceerd, heb je realtime inzicht in de status en ben je beter in staat incidenten en cyberaanvallen te voorkomen.

Remote onderhoud

Maximale prestaties
Het is ook mogelijk om software-componenten op afstand up-to-date en goed werkend te houden. Door functionele testen, updates, back-ups en specifieke ondersteuning blijft de software maximaal presteren.

In deze whitepaper vind
je antwoord op:

  • Hoe het SOC een actieve rol kan spelen in het verhogen van de beschikbaarheid en prestaties van digitale netwerken en Video Management Systemen.
  • Hoe storingen, IT beheer- en herstelwerkzaamheden vanuit het SOC op afstand worden gemanaged.
  • Hoe goede security monitoring inzicht geeft in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid.
  • Hoe u acute storingen snel kunt verhelpen middels een beveiligde verbinding met het SOC en een 24/7 supportlijn.
  • Wat de voordelen zijn van remote monitoring en een 24/7 supportlijn.
Download hier uw gratis whitepapier

Meer weten?

Wilt u meer weten over het security operations center, neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail