Skip to main content
Zoeken

Zorgsystemen.

Een veilig gevoel zonder zorgen

Een veilige en patiëntvriendelijke omgeving.

e-Health in opkomst

Innovatie in de zorg.

De ontwikkelingen binnen de zorg volgen elkaar in hoog tempo op. Innovatie is een hot item en biedt aan veel mensen een nieuw perspectief. Hulpbehoevenden kunnen langer thuis blijven wonen en op afstand in de gaten gehouden worden. Nieuwe technologische mogelijkheden veranderen de zorg binnen ziekenhuizen. Wat betekent e-health voor uw zorginstelling en hoe gaat u om met de van kracht zijnde wet- en regelgeving?

Hacousto levert video-observatie, toegangscontrole, brandveiligheid- en beveiligingsoplossingen aan zorginstellingen. Bij elke opdracht staat het creëren van een veilige, comfortabele en patiëntvriendelijke omgeving centraal. Met de recente lancering van het verpleegkundig omroepsysteem biedt Hacousto nu een totaaloplossing binnen de zorg.

Smart ziekenhuisbed met het verpleegkundig oproepsysteem.

Het Hacousto Protec verpleegkundig oproepsysteem (VOS) biedt een flexibele oplossing voor het oproepen van de verpleging.

Animatie Icall Full IP Verpleegkundig oproepsysteem

Een smart ziekenhuisbed

Bespaar tijd, altijd bereikbaar, flexibiliteit & besparen op bekabeling.

Meer over zorgsystemen?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een ziekenhuizen, GGZ, verpleeghuizen of gehandicaptenzorg, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Jeroen Ligterink

Business Unit Manager Integrated Systems

+31 (0)88 142 85 00STUUR EEN E-MAIL
Close Menu