Skip to main content
Zoeken

Home » Zorgsystemen » Full IP verpleegkundig oproepsysteem

Digitale vooruitgang in de zorg.

In het verbeteren van de dienstverlening aan patiënten, trekken zorginstellingen zich op aan digitale innovaties. Het verwachtingsniveau van de hedendaagse patiënt vraagt daar ook om. We spreken dan over eHealth: het gaat hier niet alleen om het breed geïntegreerde elektronisch patiëntendossier, maar ook om bijvoorbeeld (video)communicatie tussen arts en patiënt. En de talrijke apps waarmee patiënten hun eigen gezondheid kunnen monitoren.

Tegelijk zijn digitale voorzieningen cruciaal voor de veiligheid van de patiënt binnen ziekenhuizen, hospices, klinieken en verpleeghuizen. Met een goed werkend Verpleegkundig Oproepsysteem (VOS) worden hulpvragen direct opgemerkt en zijn van levensbelang op afdelingen waar patiënten intensief bewaakt moeten worden. Hoogwaardige digitale techniek verstevigt zodoende de grip van verpleegkundigen op hun patiënten. En voor Professionals die tijdig, efficiënt en correct moeten worden geïnformeerd over de ontwikkelingen in de gezondheidssituatie van de patiënten waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Een smart verpleeg/ziekenhuisbed voor een veilige, comfortabele en patiëntvriendelijke omgeving

Met het Hacousto Protec-verpleegkundig oproepsysteem kan de verpleging snel ter plaatse zijn: zowel bij hulp- als bij noodvragen. Hacousto Protec realiseert hiermee een veilige, comfortabele en patiëntvriendelijke omgeving. Stokpaardje is het Full IP VOS-systeem, waarmee elke nood- of hulpvraag direct bij de juiste verpleegkundige terecht komt. In het systeem kunnen de taken flexibel verdeeld worden, zodat elk bed aan de handheld van de juiste verpleger gekoppeld wordt.

Het systeem heeft een op IP gebaseerde Netrix-notificatie communicatieserver die de alarmen doorgeeft. Met deze server is het mogelijk om verschillende type berichten te verzenden en ontvangen. Deze kunnen afkomstig zijn van elk type apparaat of systeem. Ook kunnen verschillende zorgsystemen tegelijkertijd worden verbonden op deze alarmserver, zoals:
– Dwaaldetectie (GGZ)
– Akoestische bewaking
– Uit-bed-signalering
– Speciale oproep units (gehandicapten)
– Medische apparatuur (infuus, cardio, etc.)

Voordelen van het verpleegkundig oproepsysteem

  • Digitale flexibiliteit
  • Teampost met display
  • Groot assortiment oproepunits
  • Koppeling met niet medische systemen zoals brandmeld- en inbraaksystemen
  • Spraakverbinding tussen verpleging en patiënt
  • Optimalisatie onder- en overbezetting met loggingserver
  • Bespaar tijd
  • Altijd bereikbaar
  • Flexibiliteit
  • Besparen op bekabeling

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist.

Wilt u meer weten over het Full IP Verpleegkundig Oproepsysteem? Of heeft u vragen over medische alarmering?

Jeroen Ligterink

Business Unit Manager Integrated Systems

+31 (0)88 142 85 00STUUR EEN E-MAIL

Zorgsystemen services.

Veilige oplossingen voor de zorg.

Close Menu