Home » Zorgsystemen » Uitluistersysteem / akoestische bewaking

Uitluistersysteem / akoestische bewaking.

Soms zijn hulpvragen van levensbelang en moeten direct opgemerkt moeten, maar kan de patiënt zelf geen alarmering activeren. Dan kan er worden gekozen om akoestische bewaking in te zetten. Met een uitluistersysteem kan op afstand geluid of akoestische triggers (op tijd en niveau) uit de kamer van de patiënt worden beoordeeld.

Meer grip

Een correct afgestemd afluistersysteem met een audio installatie verstevigt de grip van verpleegkundigen en hulpverleners op hun patiënten en cliënten. Professionals die tijdig, efficiënt en correct moeten worden geïnformeerd over de ontwikkelingen in de gezondheidssituatie van de patiënten waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Snelle alarmering op afstand

Met het uitluistersysteem hoort de verpleging de calamiteit in de kamer en wordt gealarmeerd. Hiermee wordt te allen tijde een veilige, comfortabele en patiëntvriendelijke omgeving gecreëerd.

Met het uitluistersysteem kan de gevoeligheid flexibel worden ingesteld, zodat in elke kamer de correcte alarmering wordt gegenereerd. Het systeem beschikt ook over een privacy button om de microfoon uit te schakelen tijdens bijvoorbeeld bezoek van familie of arts.

De voordelen van het uitluistersysteem

  • Duidelijk hoorbaar
  • Alarmering op afstand
  • Instelbare gevoeligheid
  • Meer grip op processen

Meer weten?

Enthousiast geworden over het Uitluistersysteem en Akoestische Bewaking?

Neem contact met Jeroen Ligterink voor meer info.

Jeroen Ligterink

Business Unit Manager Integrated Systems

+31 (0)88 142 85 00STUUR EEN E-MAIL

Zorgsystemen services.

Veilige oplossingen voor de zorg.