Home » Over ons » Certificeringen

Certificeringen.

Kwaliteit staat bij Hacousto Protec voorop. De borging van onze kwaliteitsmanagement onderschrijven we met het hebben van de ISO 9001:2015 en ISO 27001 certificaten voor alle business units van de groep. Klanteisen, klanttevredenheid en het continue blijven verbeteren en optimaliseren van de manier waarop wij onze klanten bedienen zijn hierbij onze speerpunten.

Kwaliteit vinden wij ook belangrijk bij de werkzaamheden van onze mensen. Veilig werken, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn al onze business units minimaal VCA** gecertificeerd.

Als specialist en kennisbedrijf op het gebied van safety en security hechten wij veel waarde aan het behalen en behouden van certificeringen, opgesteld door erkende instanties. Daarnaast zijn wij een BORG-erkend beveiligingsbedrijf, gecertificeerd projecteringsdeskundige CCTV.

Hacousto Protec is actief lid van de branche organisatie Federatie Veilig Nederland en vicevoorzitter van de werkgroep voor ontruimingsalarminstallaties.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons kwaliteitsmanagement?
Neem dan contact met ons op.

Gerard van Osch

QHSE manager Hacousto Protec

+31 (0)88 142 80 00STUUR EEN E-MAIL