Videotechniek

Ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden

Voor de veiligheid en beveiliging

van mens, organisatie en processen

De ontwikkelingen in de wereld van videotechnologie volgen elkaar razendsnel op. Nieuwe technieken worden steeds toegankelijker, maar voor de juiste inzet van videotechniek in organisaties is expertise vereist. Gebruikt u videotechniek effectief om uw organisatie veiliger te maken? Maakt u gebruik van slimme video-analysesoftware?

Het is van essentieel belang dat de gekozen video-oplossingen en uw huidige IT-infrastructuur op elkaar afgestemd te zijn. Wij zetten onze videokennis en -ervaring in om organisaties te helpen en maken daarbij gebruik van gerenommeerde cameramerken en videomanagementsoftware. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van doeltreffende video-oplossingen en -diensten.

https://www.youtube.com/watch?v=q3YiyR7K-58&t=15s&ab_channel=Leap3D

Samenwerkings-
combinatie Hacousto Protec, Movares en Leap3D

Er valt een verbeterslag te behalen in de veiligheid voor op afstand bedienbare bruggen en sluizen in Nederland. Het is een belangrijk agendapunt bij centrale en decentrale overheden. Door samen te werken, bundelen we onze specialismen en werken we aan uniforme veiligheidskaders en cameraplannen. Zo hebben we meer grip op het uiteindelijke resultaat.

Gratis whitepaper:
Service Operations Center (SOC)

Maak kennis met de stille kracht van Hacousto Protec waarmee u uw proces- en informatiesystemen op afstand kunt laten bewaken. Door middel van onze gratis whitepaper ervaart u hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen vanuit ons Service Operations Center. Hier monitoren we realtime de performance en beschikbaarheid van uw veiligheids- en beveiligingsoplossingen.

Download hier uw gratis whitepaper

Uitgelichte oplossingen

Genetec Security Center

Unified platform voor intuïtief gebruik en effectief beheer
van uw beveiligingssystemen.

Meer weten?Vraag direct een demo aan!

Rolling stock IP-videosysteem

Videobewaking in het openbaar vervoer.

Bekijk onze oplossingDownload hier uw gratis whitepaper

Multisensor-counter-dronedetectie

(C-UAV / C-UAS)

Samen met onze partner Robin Radar Systems hebben we onze krachten gebundeld om een volledig geïntegreerde counter-dronesysteem te leveren voor perimeterbeveiliging, kritieke infrastructuur, industrie, overheid en justitiële objecten. Monitoring, detectie, classificatie, tracking en visualisatie in een multisensoroplossing.

Lees verder

Meer weten over videotechniek?

Neem contact op met onze security-experts.

Of het nu gaat om een publieke of beveiligde ruimte, een penitentiaire inrichting, een industriële omgeving of een object van Rijkswaterstaat, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail