Videotechniek.

Ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden

Voor de veiligheid en beveiliging.

Van Mens, Organisatie en Processen

Doeltreffende video-oplossingen.

De ontwikkelingen in de wereld van videotechnologie volgen elkaar razendsnel op. Nieuwe technieken worden steeds toegankelijker, maar voor de juiste inzet van videotechniek in organisaties is expertise vereist. Gebruikt u videotechniek effectief om uw organisatie veiliger te maken? Maakt u gebruik van slimme Video Analyse Software?

Het is van essentieel belang dat de gekozen video-oplossingen en uw huidige IT-infrastructuur op elkaar afgestemd te zijn. Wij zetten onze videokennis en -ervaring in om organisaties te helpen en maken daarbij gebruik van gerenommeerde cameramerken en videomanagementsoftware. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van doeltreffende video-oplossingen en –diensten.

Projectreportage EMO: Terrein en proces videobewaking van vitaal belang

EMO is de grootste logistieke dienstverlener voor droge bulklading in Europa. Vanuit heel de wereld komen de grootste zeeschepen bij het overslagbedrijf voor de kade. Rotterdam is nog steeds de belangrijkste doorvoerhaven van Europa. De droge bulklading vindt voor bijna 80% zijn weg via het spoor en het water naar het Duitse achterland. EMO doet dit voor klanten in de staalindustrie, siliciumindustrie en energiesector. Zij stellen hoge eisen aan de veiligheid en beveiliging op de terminal. Het EMO-terrein op de Maasvlakte is door Hacousto Protec voorzien van een high end videosysteem voor zowel terrein- als procesbewaking.

MULTISENSOR COUNTER DRONE DETECTIE.
(C-UAV / C-UAS)

Samen met onze partner Robin Radar Systems hebben we onze krachten gebundeld om een volledig geïntegreerde counter-drone-systemen te leveren voor perimeterbeveiliging, kritieke infrastructuur, industrie, overheid en justitiële objecten. Monitoring, detectie, classificatie, tracking en visualisatie in een multisensor oplossing.

Meer over videotechniek?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, datacenter, luchthaven, publieke ruimte of bedrijfskritische omgeving, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Twan van Outheusden

Business Unit Manager Videotechniek

+31 (0)10 266 39 90STUUR EEN E-MAIL