Videotechniek.

Ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden

Voor de veiligheid en beveiliging.

Van Mens, Organisatie en Processen

Doeltreffende video-oplossingen.

De ontwikkelingen in de wereld van videotechnologie volgen elkaar razendsnel op. Nieuwe technieken worden steeds toegankelijker, maar voor de juiste inzet van videotechniek in organisaties is expertise vereist. Gebruikt u videotechniek effectief om uw organisatie veiliger te maken? Maakt u gebruik van slimme Video Analyse Software?

Het is van essentieel belang dat de gekozen video-oplossingen en uw huidige IT-infrastructuur op elkaar afgestemd te zijn. Wij zetten onze videokennis en -ervaring in om organisaties te helpen en maken daarbij gebruik van gerenommeerde cameramerken en videomanagementsoftware. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van doeltreffende video-oplossingen en –diensten.

https://www.youtube.com/watch?v=q3YiyR7K-58&t=15s&ab_channel=Leap3D

Samenwerkings-
combinatie Hacousto Videotechniek, Movares en Leap3D

Er valt een verbeterslag te behalen in de veiligheid voor op afstand bedienbare bruggen en sluizen in Nederland. Het is een belangrijk agendapunt bij centrale en decentrale overheden. Door samen te werken, bundelen we onze specialismen en werken we aan uniforme veiligheidskaders en cameraplannen. Zo hebben we meer grip op het uiteindelijke resultaat.

Multisensor counter drone detective

(C-UAV / C-UAS)

Samen met onze partner Robin Radar Systems hebben we onze krachten gebundeld om een volledig geïntegreerde counter-drone-systemen te leveren voor perimeterbeveiliging, kritieke infrastructuur, industrie, overheid en justitiële objecten. Monitoring, detectie, classificatie, tracking en visualisatie in een multisensor oplossing.

Whitepaper:
Service Operations Center (SOC).

Wilt u zich geen zorgen meer maken over de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfssystemen? Dan is remote monitoring en beheer vanuit een Service Operations Center zeker iets voor u. Optimale ondersteuning die uw systemen bewaakt en onderhoudt, en direct de regie pakt wanneer het nodig is. Dat geeft rust en overzicht.

Uitgelichte oplossingen

Genetec Security Center.

Unified platform voor intuïtief gebruik en effectief beheer
van uw beveiligingssystemen.

MEER WETEN?VRAAG DIRECT EEN DEMO AAN

Rolling Stock IP Videosysteem.

Videobewaking in het Openbaar Vervoer.

BEKIJK OPLOSSINGDOWNLOAD GRATIS WHITEPAPER

Meer over videotechniek?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een publieke of beveiligde ruimte, een penitentiaire inrichting, een industriële omgeving of een Rijkswaterstaat object, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Twan van Outheusden

Business Unit Manager Videotechniek

+31 (0)10 266 39 90STUUR EEN E-MAIL