Skip to main content
Zoeken

Werken bij Hacousto Protec

In vier stappen werken bij Hacousto Protec

1. Solliciteren bij Hacousto Protec

Enthousiast over een van onze vacatures? Solliciteer dan direct met één klik op de sollicitatie button.

Vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@hacoustoprotec.com of neem contact op met onze HR-afdeling en vraag naar de mogelijkheden!

Je krijgt altijd een (automatische) bevestigingsmail zodra je hebt gesolliciteerd via onze website. Zo weet je zeker dat jouw sollicitatie goed is binnengekomen. 

Binnen uiterlijk 2 weken (maar meestal binnen een week) na ontvangst van jouw sollicitatie, laten we iets van ons horen. We beoordelen jouw sollicitatie zorgvuldig en geven je een terugkoppeling. Hopelijk zien we een match en nodigen we je uit voor een kennismaking!  

Benieuwd hoe we met jouw gegevens omgaan? Bekijk dan hier onze privacyverklaring.

2. Elkaar beter leren kennen

Na een positieve beoordeling van jouw sollicitatie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Je hebt dit gesprek met twee collega’s van Hacousto Protec. Meestal is dat de leidinggevende, onze recruiter en/of een medewerker van de afdeling waar de vacature onder valt. Zijn we na het eerste gesprek enthousiast en ben jij dat ook? Dan volgt er een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud. Bij de meeste functies maakt ook een (online) assessment onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. In dat geval nemen we tijdens deze vervolgafspraak ook de uitslag van je assessment samen door.

3. De aanbieding

Wanneer je de sollicitatieprocedure positief hebt doorlopen en jij ook overtuigd bent dat Hacousto Protec bij jou past, ontvang je van ons een formeel, schriftelijk aanbod. Er vindt altijd een gesprek plaats met een collega van onze HR-afdeling om het aanbod toe te lichten, telefonisch óf op kantoor.

Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen en als je besluit ons aanbod te accepteren, gaan wij alles in gang zetten om jouw indiensttreding in orde te gaan maken. Dit begint uiteraard met het opstellen van je arbeidsovereenkomst en de pre-employment-screening. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre-employment-screening uit de volgende onderdelen bestaan;

  • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en/of Verklaring Van Betrouwbaarheid (VVB), uiteraard krijg je deze kosten vergoed.
  • Verificatie van ID en diploma’s.
  • Referentiecheck en een online screening (deze vinden vaak al plaats alvorens we de aanbieding versturen én altijd in overleg met jou).

Wil je meer weten over de VOG, wat de VOG in jouw situatie betekent of hoe een beoordeling tot stand komt? Alle informatie vind je op de volgende sites: watdevog of Justis.

4. Welkom!

Vanaf het moment dat je het aanbod accepteert, staat er bij Hacousto Protec een team aan nieuwe collega’s klaar om je te verwelkomen, op weg te helpen en je te begeleiden.

Je maakt met je leidinggevende afspraken met betrekking tot je eerste werkdag, faciliteiten en het inwerken, zodat alles helder én geregeld is op je eerste werkdag. Een uitgebreid onboarding-programma staat voor je klaar, waarbij we je meenemen in de wereld van Hacousto Protec.

Welkom bij de club! Vanaf vandaag werk jij ook mee aan de beveiligings- en veiligheidsoplossingen van morgen!

Meer weten over de sollicitatieprocedure bij Hacousto Protec?

Voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure en onze organisatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling.

Bel ons op: +31 (0)88 1428 000
of stuur een e-mail naar: recruitment@hacoustoprotec.com

Bekijk onze vacatures
Close Menu