Home » Security » Inbraakpreventie- en detectie

Inbraakpreventie-
en detectie.

Beveilig uw kantoor, pand of terrein tegen inbraak en indringers

Is uw bedrijf of terrein beschermd tegen inbraak? Wat gebeurt er wanneer er toch ongewenste bezoekers uw kantoor, pand of terrein binnendringen? Wat gebeurt er met uw productieproces als uw materiaal en machines worden gestolen? Uiteraard wilt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte zijn. Met slimme inbraakpreventie en detectietechnieken wordt een inbraak snel gedetecteerd en kunnen vervolgmaatregelen tijdig worden ingezet.

Slimme bouwkundige beveiliging en elektronische preventiemiddelen

Om uw waardevolle bedrijfsmiddelen te beschermen is het belangrijk dat het bedrijfspand of -terrein beschikt over een slimme bouwkundige beveiliging en elektronische preventiemiddelen zoals toegangscontrole- en alarmsystemen. Juiste afstemming tussen de beveiligingssystemen, meldkamer en hulpdiensten zoals politie en brandweer is daarin cruciaal.

Bij een snelle reactie van de politie of andere hulpdiensten is het van toegevoegde waarde om visueel verificatiemateriaal, zoals camerabeelden te hebben. De politie rukt bovendien alleen uit als een melding geverifieerd is. Deze verificatietijd kunt u versnellen met behulp van een camera, zodat u kunt voorkomen dat inbrekers er daadwerkelijk met uw spullen vandoor gaan.

Bij ieder beveiligingsvraagstuk hanteren wij De Haagse Methodiek (DHM) als basis. Een methodiek voor een gestructureerde opzet van de beveiliging binnen bedrijven en instellingen. Van beleid tot uitvoering, inclusief de kwaliteitsborging. Met de DHM methodiek kan worden aangetoond dat er alles aan is gedaan om risico’s te beperken. Hiermee zorg je dat aansprakelijkheden worden voorkomen.

Toepassingsmogelijkheden

  • Hekdetectie
  • Grond- en radardetectie
  • Bouwkundige voorzieningen zoals hang- en sluitwerk
  • Toegangscontrole
  • Camerabewaking

Voordelen

  • Snelle inbraakdetectie
  • Rapportage veiligheidsrisico’s
  • Verbeteren van uw bedrijfscontinuïteit
  • Samenwerking Nederlandse Meldkamer

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist.

Wilt u meer weten over preventie & detetie van inbraken? Neem dan contact met ons op.

Frans Bezooijen

Account Manager Security Systems

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL