Security.

Veiligheid staat voorop

Maximaliseer veiligheidsniveau.

Verlaag uw total cost of ownership

Bescherming tegen dreigingen.

Uiteraard is het belangrijk dat uw organisatie goed beschermd is tegen dreigingen van buitenaf. Tegenwoordig moet u voldoen aan vele wet- en regelgevingen. Bent u al compliant? En kunt u tijdig reageren op een calamiteit of incident? Kunt u mee met trends als datamining, security-as-a-service en het nieuwe werken? 

Vaak zijn hier vele security-systemen voor nodig. Hacousto Security Systems voorziet u van een innovatieve, gebruiksvriendelijke security-oplossing, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij inventariseren uw doelstellingen en vertalen dit deze naar de juiste securityoplossingen. Door de volledige integratie met andere systemen verlaagt u uw beheerskosten. Dat is wel zo efficiënt. 

Gewenst veiligheidsniveau bij VodafoneZiggo

Voor het beveiligingsvraagstuk is VodafoneZiggo op zoek gegaan naar een totaalleverancier die het nieuwe hoofdkantoor kon voorzien van het gewenste veiligheidsniveau, zonder inbreuk te maken op het open karakter. Hacousto Security Systems is met het beveiligingsvraagstuk aan de slag gegaan.

WinGuard

Open Architecture PSIM Software

MEER INFO

Is veiligheid ook jouw grootste goed?

Gezocht: Installatie- & Servicemonteurs.

Hacousto Protec Security Systems zoekt ervaren installatie- & servicemonteurs.

Meer weten? Laat dan je gegevens achter! Onze recruiter Kim van Rooij neemt contact met je op.

Uitgelichte oplossingen

Genetec Security Center.

Unified platform

MEER WETEN?VRAAG DIRECT EEN DEMO AAN

Meer weten?

Neem contact op met onze Security expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, datacenter, luchthaven, publieke ruimte of bedrijfskritische omgeving, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Marinus Zwart

Business Unit Manager Security Systems

BEL MIJSTUUR EEN E-MAIL