Skip to main content
Zoeken

Communicatiesystemen

Uitstekende spraakverstaanbaarheid

Alles volledig geïntegreerd

Ontruimings-, omroep- geluids- en intercominstallaties

Veilig evacueren en ontruimen

Een verstoring binnen de communicatie kan direct grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsprocessen en de veiligheid van mensen. Wat is daarvan de impact? Kunt u essentiële communicatieverbindingen als intercoms en ontruimingsinstallaties garanderen? Is uw organisatie in staat tijdig te reageren op een calamiteit of incident? 

In het geval van een calamiteit kan een betrouwbare ontruimingsalarminstallatie het verschil maken. Met een vaste video-intercom zijn medewerkers bereikbaar op lastige werkplekken en met behulp van een omroepinstallatie kunt u duidelijk informeren. Luidsprekerarrays zorgen ervoor dat boodschappen in galmende en open ruimten wél helder te verstaan zijn.

Geïntegreerd video-, audio- en communicatiesysteem
voor Blankenburgverbinding

In opdracht van Rijkswaterstaat was BAAK op zoek naar een partner die de techniek kan bieden voor de verbindende schakel tussen de bediening, besturing en bewaking van de tunnels met de centrale verkeersleiding. Hacousto Protec ontwikkelde luidsprekers om een hoge geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid te waarborgen.

Uitgelichte oplossingen

NADD-systeem

Een feilloos geïntegreerd systeem voor netwerk, audio, data & distributie.

Bekijk oplossingVraag direct een demo aan

Ontruimingsalarmsysteem

Wanneer een snelle, veilige en georganiseerde evacuatie
van cruciaal belang is.

Lees verderDownload brochure

Meer weten?

 

Neem contact op met onze safety-experts.
Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, datacenter, luchthaven, publieke ruimte of bedrijfskritische omgeving, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu