Communicatiesystemen.

Uitstekende spraakverstaanbaarheid

Alles volledig geïntegreerd.

Ontruimings-, omroep- geluids- en intercominstallaties

Veilig evacueren en ontruimen.

Een verstoring binnen de communicatie kan direct grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsprocessen en de veiligheid van mensen. Wat is daarvan de impact? Kunt u essentiële communicatieverbindingen als intercoms en ontruimingsinstallaties garanderen? Is uw organisatie in staat tijdig te reageren op een calamiteit of incident? 

In het geval van een calamiteit kan een betrouwbare ontruimingsalarminstallatie het verschil maken. Met een vaste video-intercom zijn medewerkers bereikbaar op lastige werkplekken en met behulp van een omroepinstallatie kunt u duidelijk informeren. Luidsprekerarrays zorgen ervoor dat boodschappen in galmende en open ruimten wél helder te verstaan zijn.

Communicatie-
middelen Noord/Zuidlijn Amsterdam

Hoe richt je een communicatiesysteem in dat voldoet aan de wettelijke normen en hoorbaar is voor de reizigers tijdens de dagelijkse piek- en dalmomenten? Met die vraag klopte de gemeente Amsterdam aan bij Hacousto Protec.

Communicatiesysteemproducten.

ALLE PRODUCTEN

Compact 500

The box-on-the-wall

MEER INFO

Impact

Een modulaire ontruimingsalarmcentrale

MEER INFO

Meer weten?

Neem contact op met onze Communicatiesystemen expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, datacenter, luchthaven, publieke ruimte of bedrijfskritische omgeving, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

Alex Angenent

Business Unit Manager Communicatiesystemen

+31 (0)6 51 78 01 09STUUR EEN E-MAIL