Skip to main content
Zoeken

Dynamisch reizigersinformatiesysteem (DRIS)

 

Actuele gesproken berichten
Waarschijnlijk heeft u het zelf ook wel eens meegemaakt: u bent als reiziger gestrand en weet niet wat er vervolgens gaat gebeuren. In dit soort situaties is communicatie essentieel. Tijdige en actuele gesproken berichten zorgen voor zekerheid bij reizigers, waardoor de kwaliteitsbeleving wordt gestimuleerd. Een dynamisch reizigersinformatiesysteem (DRIS) biedt de oplossing.

Niet alleen het informeren van de klant is belangrijk, ook dient de boodschap helder en verstaanbaar te zijn. Hacousto Protec garandeert de spraakverstaanbaarheid van omroepberichten. Met onze speciaal ontworpen technieken is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch boodschappen te herhalen wanneer er ruis van externe factoren is gedetecteerd.

Geïntegreerd systeem
De techniek bepaalt voor een deel de kwaliteit van de omroepberichten, maar ook de omroeper speelt een belangrijke rol. Hacousto Protec verzorgt trainingen voor medewerkers om heldere en begrijpelijke boodschappen te verwoorden. Voor optimale functionaliteit kunt u daarnaast kiezen voor een geïntegreerd systeem, dat de boodschap via verschillende kanalen op elkaar afstemt en verspreidt.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over het dynamische reizigersinformatiesysteem? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu