Home » Over ons

Hacousto Protec

Innovatie kent geen grenzen

Hacousto Protec levert innovatieve producten en diensten die verder gaan dan wat tot nu toe bekend is. We brengen technologieën samen en proberen zo telkens tot nieuwe inzichten en state-of-the-art oplossingen te komen.

Meet the team

Veiligheid en beveiliging

Van mens en organisatie

Vernieuwende oplossingen

Het bedenken en implementeren van vernieuwende veiligheidsoplossingen zit bij Hacousto Protec in het DNA. Zo integreren wij brandveiligheid, communicatiesystemen, videosystemen en security naadloos in een totaalconcept, waarbij de veiligheid en beveiliging van mens en organisatie centraal staan.

Nieuwe technologische mogelijkheden ontstaan door de expertise en creativiteit van onze collega’s. Wij dagen onszelf uit om verder te gaan dan de rest en streven ernaar verwachtingen van onze klanten en relaties te overtreffen. 

Wij gaan voor langdurige relaties

Advies

De opzet en inrichting van veiligheidsoplossingen dienen volledig afgestemd te zijn op uw bedrijfssituatie. Op basis van uw wensen komen we tot een op maat gesneden advies.

Implementatie

Na uw akkoord op ons advies starten we met de implementatie van de beveiliging hard-en software. Aan de basis ligt een concreet en praktisch projectplan met duidelijke deliverables en milestones.

Beheer

Risico’s op defecten aan uw systemen voorkomen. Door uw systeem periodiek te laten onderhouden, controleren en testen zorgt u ervoor dat de kans op defecten geminimaliseerd wordt.

Hacousto Protec heeft nog nooit een klant teleurgesteld door een project niet op tijd op te leveren. We streven altijd naar een veilig, betrouwbaar en op tijd opgeleverd project.

Projectmanagement

Onze kernwaarden

Het nemen van verantwoordelijkheid, vooruitstrevend zijn, kennis van zaken hebben, met passie ons werk uitvoeren en altijd meedenken met onze relaties.

Dat is waar wij voor staan!

Onze directie

Arno Janssen

Vice President & Managing Director

Dirk van Atten

Vice President

Katie Johnson

Director Finance, Control & Support

Onze businessline-managers

Alex Angenent

Business Line Manager Safety

Guido van Breen

Business Line Manager Security

Bastiaan Evers

Business Line Manager Business Solutions

Collega aan het woord

Desiree Brandsma

ICT Manager

 

Werken bij Hacousto Protec betekent voor mij samen vernieuwen. Elke dag werk ik met collega’s aan de veiligheidsoplossingen van morgen. Voor mensen die van techniek houden, is Hacousto Protec echt een buitenkans. Het samenspel tussen onze businesslines levert technisch vernuftige oplossingen op voor onze klanten. Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures