Brandbeveiliging.

Iedere brand is anders en vereist maatwerk

Preventie & detectie.

Oplossingen van A tot Z

Voorkomen is beter dan genezen.

Bent u op zoek naar de meest geschikte oplossing voor brandpreventie? Wordt er in uw organisatie met brandbare gassen, dampen of vloeistoffen gewerkt? Of wilt u een brand detecteren nog voordat het een brand is? Wilt u onechte en ongewenste brandmeldingen voorkomen?

Iedere brand is anders en ook iedere brand ontwikkelt zich anders. Protec, de gespecialiseerde brandveiligheidsunit van Hacousto Protec, weet dankzij jarenlange ervaring hoe u in een vroeg stadium brand het beste kunt detecteren en hoe u ervoor zorgt dat u uw medewerkers zo snel mogelijk in veiligheid brengt.

Mall of the Netherlands
Retailrevolutie in Nederland.

“Het complete werk aan veiligheid- en beveiligingsoplossingen.”
Hacousto Protec is met al haar disciplines vertegenwoordigd in het project. Brandmeldinstallaties (BMI) met digitale brandweerpanelen, aspiratiedetectie en thermische glasvezel, een ontruimingsinstallatie type A (gesproken woord), intercomsysteem, inbraakdetectie, videomanagementsystemen en een volledig geïntegreerd en beveiligd netwerk; het complete programma aan veiligheid- beveiligingsoplossingen.

Gratis Whitepaper:
Glasvezel Branddetectie

Volledig inzicht in de temperatuurprofielen op alle plekken van een terminal, tunnel, gebouw of industriële locatie is een steeds vaker gehoorde eis. Grote gebouwen, industriële complexen en kritische infrastructuur stellen hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Brand in gevarenzones in dergelijke objecten kan verwoestende gevolgen hebben met risico voor de aanwezige mensen, goederen en bedrijfsmiddelen.

Cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie.

(BMI-OAI)

De cursus ‘beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie’ is bedoeld voor personen die verantwoordelijk zijn voor de brandbeveiliging van een gebouw en het eerste aanspreekpunt zijn voor de brandweer. Na het volgen van de cursus ben je in staat om de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie optimaal te bedienen, te beheren, te controleren en preventief te onderhouden. Zo wordt het systeem optimaal gebruikt en blijft het in goede conditie.

Brandbeveiligingsproducten.

ALLE PRODUCTEN

Brandmeldcentrales

Multifunctionele brandmelder en alarmgever in één.

MEER INFO

Cirrus Hybrid Aspiratie Brandmelder

Cloud chamber en rookdetectie in één

MEER INFO

Uitgelichte oplossing

Video
Branddetectie.

Waar rook is, is video

MEER WETEN?VRAAG DIRECT EEN DEMO AAN

Meer over brandbeveiliging?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, datacenter, luchthaven, publieke ruimte of bedrijfskritische omgeving, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

IJsbrand Kruithof

Business Unit Manager Brandbeveiliging

+31 (0)10 511 99 20STUUR EEN E-MAIL