Brandbeveiliging.

Iedere brand is anders en vereist maatwerk

Preventie, detectie & bestrijding.

Oplossingen van A tot Z

Voorkomen is beter dan genezen.

Bent u op zoek naar de meest geschikte oplossing voor brandpreventie? Wordt er in uw organisatie met brandbare gassen, dampen of vloeistoffen gewerkt? Of wilt u een brand detecteren nog voordat het een brand is? Wilt u onechte en ongewenste brandmeldingen voorkomen?

Iedere brand is anders en ook iedere brand ontwikkelt zich anders. Protec, de gespecialiseerde brandveiligheidsunit van Hacousto Protec, weet dankzij jarenlange ervaring hoe u in een vroeg stadium brand het beste kunt detecteren en hoe u ervoor zorgt dat u uw medewerkers zo snel mogelijk in veiligheid brengt.

In veiliger (Hout)haven

De Amerikaanse hotelgigant Marriott kiest met MEGA Elektra voor brandmeld- en ontruimingsinstallatie van Hacousto Protec. De Houthaven is een gebiedsontwikkelingsproject in de Spaarndammerbuurt van Amsterdam-West.

Brandbeveiligingsproducten.

ALLE PRODUCTEN

Brandmeldcentrales

Multifunctionele brandmelder en alarmgever in één.

MEER INFO

Cirrus Hybrid Aspiratie Brandmelder

Cloud chamber en rookdetectie in één

MEER INFO

Insights.

GLASVEZEL BRANDDETECTIE

“Snelle branddetectie in uitdagende omstandigheden en toepassingsgebieden”

BRANDGEVAAR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN (EV’s)

“Een parkeergarage was altijd een betonnen gebouw waar auto’s op fossiele brandstoffen geparkeerd stonden, nu wordt het ook een oplaadplek en staan er steeds meer moderne voertuigen met veel kunststoffen.”

Meer over brandbeveiliging?

Neem contact op met onze expert.

Of het nu gaat om een industriële werkomgeving, theater, koelruimte, luchthaven of een zeer stoffige ruimte, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing.

IJsbrand Kruithof

Business Unit Manager Brandbeveiliging

+31 (0)10 511 99 20STUUR EEN E-MAIL