Skip to main content
Zoeken

Safety

Optimaliseer de brandveiligheid

Preventieve technologie

– voor u op maat

U wilt uw mensen, bedrijfsmiddelen en de omgeving beschermen tegen gevolgen van brand en andere risico’s, en snel kunnen ontruimen in geval van een calamiteit. Wij helpen u daar graag bij. Het ontwerpen en implementeren van innovatieve veiligheidsoplossingen zit in ons DNA.

Branddetectie, kritische audiocommunicatie en ontruimingssignalering zijn enkele van onze expertises. Door de toenemende eisen ten aanzien van veiligheid neemt ook de noodzaak voor juiste informatievoorziening, detectie en alarmering toe. Als gecertificeerde en merkonafhankelijke partner ondersteunen wij u bij de invulling van uw vraagstukken.

Onze safety-experts beschikken over specifieke kennis van de (brand-)veiligheidstechnologieën en adviseren u over de bijbehorende (wettelijke) normen en kaders. Door onze specialisatie binnen dit domein bieden wij u
tastbare meerwaarde met het ontwerpen, bouwen en beheren van hoogwaardige en toekomstbestendige safety-oplossingen.

Brabanthallen klaar voor de toekomst

Compliant met wet- en regelgeving
Bij Hacousto Protec staat het belang van de klant altijd voorop. Het ontruimingssysteem moet toekomstbestendig, uitbreidbaar en schaalbaar zijn.

Gratis whitepaper:
Glasvezelbranddetectie

Volledig inzicht in de temperatuurprofielen op alle plekken van een terminal, tunnel, gebouw of industriële locatie is een steeds vaker gehoorde eis. Grote gebouwen, industriële complexen en kritische infrastructuur stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Brand in gevarenzones in dergelijke objecten kan verwoestende gevolgen hebben met risico voor de aanwezige mensen, goederen en bedrijfsmiddelen.

 

Download hier uw gratis whitepaper

Cursus beheerder brandmeld- en
ontruimingsalarminstallatie

De cursus ‘beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie’ is bedoeld voor personen die verantwoordelijk zijn voor de brandveiligheid van een gebouw. Tevens zijn beheerders het eerste aanspreekpunt voor de brandweer. Na het volgen van de cursus bent u in staat om de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie optimaal te bedienen, te beheren, te controleren en preventief te onderhouden. Zo wordt het systeem optimaal gebruikt en blijft het in goede conditie.

Uitgelichte oplossing

Video-branddetectie

Waar rook is, is video

Meer weten?Vraag direct een demo aan

Meer weten over brandveiligheid?

Neem contact op met onze safety-experts.
Heeft u een (brand)veiligheidsvraagstuk of bent u op zoek naar meer informatie over de diverse veiligheidsoplossingen die wij bieden? Wij helpen u graag verder.

 

Alex Angenent
Business Line Manager Safety

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu