Skip to main content
Zoeken

Projectiesimulatie 3D-camera

 

In één keer goed!
Om incidenten, calamiteiten of noodsituaties snel aan te pakken en af te handelen, moet een organisatie kunnen vertrouwen op een camerasysteem dat elke hoek en ieder persoon haarscherp in beeld brengt. De complexiteit van een object, omgeving of situatie maakt het vaak moeilijk, zo niet onmogelijk om vanaf papier een correcte video-opstelling in te tekenen.

Onze gecertificeerde projectiedeskundigen gebruiken 3D-cameraprojectiesoftware en geven hiermee vroegtijdig een 3D-inzicht in de posities van de toe te passen camera’s. Met deze gegevens weet je van te voren op welke plek de camera’s geplaatst dienen te worden. Verder kan het 3D-projectierapport worden gebruikt als referentiepunt tijdens de plaatsing en oplevering.

 

Vroegtijdig een object, omgeving of situatie in beeld
Een projectiedeskundige zet het 3D-model van een object, omgeving of situatie op in de daarvoor aanwezige projectiesoftware. Bij het opzetten wordt de werkelijke situatie vroegtijdig één op één overgenomen in een digitale omgeving. Op basis van gestelde of gewenste ‘zichteisen’ wordt het 3D-model gevuld met cameraposities voor waarnemen, detecteren en of identificeren van personen of objecten. Het 3D-model geeft een 100% plaatsbepaling. Met deze dienst bent u ervan verzekerd dat uw camera’s in een keer goed geplaatst worden met maximaal zicht.

Voordelen

  • Elk object, omgeving of situatie van 2D naar 3D
  • Deskundig projecteren volgens NEN norm
  • 100% inzicht vooraf
  • Verhoging van het overzicht
  • Projecteren

Meer weten?

 

Meer weten over 3D-cameraprojectiesimulatie? Neem contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail
Close Menu