Home » About » Certificeringen

Certificeringen.

Kwaliteit staat bij Hacousto Protec voorop. De borging van onze kwaliteitsmanagement onderschrijven we met het hebben van het ISO 9001:2015 certificaat voor alle business units van de groep. Klanteisen, klanttevredenheid en het continue blijven verbeteren en optimaliseren van de manier waarop wij onze klanten bedienen zijn hierbij onze speerpunten..

Kwaliteit vinden wij ook belangrijk bij de werkzaamheden van onze mensen. Veilig werken, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn al onze business units minimaal VCA** geaccrediteerd en hebben we zelfs het VCA Petrochemie certificaat binnen de groep.

Als specialist en kennisbedrijf op het gebied van safety en security hechten wij daarnaast veel waarde aan het behalen en behouden van certificeringen, opgesteld door erkende instanties. Daarnaast is Hacousto Protec actief lid van de branche organisatie Vebon en vicevoorzitter van de werkgroep voor ontruimingsinstallaties.

De certificeringen op het gebied van brand en ontruiming zijn terug te vinden via preventie certificaat onder de namen Protec Brandbeveiliging en Hacousto Communicatiesystemen:

  • BMI:2011 Leveren
  • BMI:2011 Onderhoud
  • Ontruimingsalarminstallaties type B, attentiepanelen: leveren
  • Brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties
  • Ontruimingsalarminstallaties type A: leveren
  • Ontruimingsalarminstallaties, type A en B: onderhoud

Daarnaast zijn wij een BORG-erkend beveiligingsbedrijf en gecertificeerd als erkend PvE-opsteller (Programma van Eisen) voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Meer weten?

Neem contact op met Dirk van Atten.

Wilt u meer weten over onze Project Management aanpak?
Neem dan contact met ons op.

Dirk van Atten

Algemeen Directeur Hacousto Protec

+31 (0)88 142 80 00STUUR EEN E-MAIL