Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec bundelt krachten met Robin Radar Systems

Multisensor dronedetectie-oplossing

We zijn trots om aan te kondigen dat Hacousto Protec zijn krachten bundelt met Robin Radar Systems om volledig geïntegreerde, multisensor counter-drone-systemen te leveren voor perimeterbeveiliging, kritieke infrastructuur, industrie, overheid en justitiële objecten. Binnenkort meer info over deze nieuwe samenwerking!

Neem in de tussentijd contact met ons op als je meer wilt weten over de drone-radar Elvira of onze integrale multisensor dronedetectie-plossing.

Over Robin Radar Systems: Robin Radar is één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en levert bruikbare informatie om de veiligheid te vergroten via zijn drone- en vogelradars. De drone-radars worden gebruikt op luchthavens en voor de bescherming van kritieke infrastructuur, militaire installaties en veiligheidsevenementen over de hele wereld. De vogelradars worden gebruikt om vogelaanvallen te voorkomen op civiele en militaire luchthavens over de hele wereld, en om de impact van windparken op vogels te verminderen.

Meer weten?

 

Meer weten over de drone-radar Elvira of onze integrale, multisensor dronedetectie-oplossing? Neem contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)6 82 72 96 34Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu