Skip to main content
Zoeken

Officiële erkenning ISO 27001

Optimale informatiebeveiliging van bedrijfskritische en privacygevoelige informatie

De wereldwijde digitalisering en de technologische ontwikkelingen maken het leven makkelijker en zijn goed voor onze welvaart. Veel systemen zijn tegenwoordig continu via het internet verbonden en middels apps beschikbaar. Dit biedt voordelen en functionaliteiten, maar brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Het beveiligen van informatie is een steeds ingewikkelder probleem. Gevoelige informatie die uw bedrijf, uw medewerkers en uw vitale bedrijfsprocessen raken, moeten worden beschermd.

Hacousto Protec werkt al geruime tijd volgens de eisen van de ISO27001-certificering. Afgelopen week hebben wij het certificaat hiervoor ontvangen en is de erkenning officieel. Dit betekent effectief dat onze systemen, processen en methoden voldoen aan de security-eisen van de certificering. Ook dat onze medewerkers en het bedrijfsbeleid optimaal zijn afgestemd op het veilig omgaan met gevoelige informatie.

 

Privacy en compliancy waarborgen
Met ingang van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel GDPR genoemd) in Europa zijn de regels rondom privacy aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat uw managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde dient te zijn. Een datalek van persoonsgegevens heeft namelijk niet alleen sterke financiële gevolgen, ook uw reputatie wordt hierdoor aangetast. Het is cruciaal dat bedrijfskritische en privacygevoelige informatie te allen tijde veilig binnen de ICT-muren van uw bedrijf blijven.

 

Managed service center (MSC)
Vanuit ons Managed service center (SOC) monitoren we netwerken, proces- en informatiesystemen. Afwijkingen en onregelmatigheden kunnen wijzen op beveiligingsrisico’s. Dagelijks identificeren we kwetsbaarheden die mogelijk ook uw bedrijfssysteem kunnen treffen. Vanuit ons portfolio houden wij bij welke systemen mogelijk geraakt kunnen worden en welke gevolgen deze voor ons en onze relaties kunnen hebben.

Als safety- & securitybedrijf begrijpen wij de implicaties van een verbonden wereld en wordt cybersecurity en informatiebeveiliging in al onze projecten meegenomen als onderdeel van de scope. Wij zorgen ervoor dat onze relaties volledig compliant blijven en uw bedrijfskritische en privacygevoelige informatie beveiligd blijft.

Meer weten?

Neem contact op met onze cybersecurity-experts als u meer wilt weten over het beveiligen van uw bedrijfssystemen- en informatie.

Desiree Brandsma
Manager Security, Quality & Infrastructure

+31 (0)6 3030 1326Stuur een e-mail

Leave a Reply

Close Menu