Skip to main content
Zoeken

Samenwerkingscombinatie Hacousto Protec, Movares en Leap3D

Samen werken wij aan de optimale veiligheid voor op afstand bedienbare bruggen en sluizen in Nederland

Er valt een verbeterslag te behalen in de veiligheid voor op-afstand-bedienbare bruggen en sluizen in Nederland. Het is een belangrijk agendapunt bij centrale en decentrale overheden. Door samen te werken, bundelen we onze specialismen en werken we aan uniforme veiligheidskaders en cameraplannen. Zo hebben we meer grip op het uiteindelijke resultaat.

 

We hebben de samenwerkingscombinatie gevonden in Hacousto Protec als de specialist op het gebied van bediening, besturing en monitoring op afstand met geavanceerde videosystemen, ingenieursbureau Movares voor het implementeren van onder andere de cameratool in de 3D-modellen en als adviseur voor infra- en mobiliteitsvraagstukken en LEAP3D voor 3D-laserscanning en 3D-modellering.

 

3D-laserscanning en 3D-modellering
Door middel van laserscanning wordt een bestaand object tot op de millimeter nauwkeurig in beeld gebracht. Vervolgens wordt op basis van deze meetgegevens een 3D-model gemaakt. Hiermee wordt de toekomstige situatie in beeld gebracht op bestaande en nieuwe objecten. Met de cameratool worden onder andere de beste cameraposities bepaald. Deze simulatie geeft inzicht in de uitvoering van het systeem in de praktijk. Met deze inzichten kan de veiligheid van het object worden vergroot. Voorbeeld van een 3D-laserscan en tevens in beeld gebracht met een Flytrough is de ophaalbrug Nieuwe Diep in Den Helder.

Meer weten?

 

Neem contact op met één van onze security-specialisten
Met bewezen technologie en aantoonbare projectresultaten op het gebied van systems engineering werkt Hacousto Protec mee aan de grote en complexe infraprojecten van Nederland.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu