Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec wint aanbesteding ProRail

ProRail heeft Hacousto Protec gekozen als partner voor het functioneel en technisch applicatiebeheer van het videomanagementsystemen Genetec. Vanuit ons managed service center (MSC) gaan we 24/7 de beschikbaarheid en kwaliteit van het complexe ProRail VMS monitoren en herstelwerkzaamheden, IT-beheer en mogelijke storingen op afstand managen & uitvoeren.

 

Toezicht Nederlandse stations
ProRail zet camerabewaking in op de stations en omgeving voor de veiligheid van reizigers, personeel en de treinenloop. De camera’s dragen bij aan de (sociale) veiligheid op de stations, maar ook aan de werkprocessen die in opdracht van ProRail en NS worden uitgevoerd op de stations. Op dit moment zijn er ca. 5.000 camera’s op diverse locaties in stations, fietsenstallingen, tunnels, etc.

 

Remote monitoring
Ons MSC speelt een actieve rol in het functioneel en technisch applicatiebeheer. Door de 24/7-bewaking van alle componenten worden storingen en uitval geminimaliseerd. Onze IT-specialiste beheren complexe systeemvraagstukken beheren en bieden remote ondersteuning.

 

Yes, we did it!
Het aanbestedingsteam van Hacousto Protec ging op scherp en met vertrouwen het proces in. Na ontvangst van de definitieve gunning was de ontlading van het team duidelijk hoorbaar in de online Teams-meeting; “Yes we did it!” ProRail koos voor Hacousto Protec vanwege de gecombineerde expertise van videotechniek, systeembeheer en IT-netwerken. Tot en met 2027, met optionele verlengingen gaan we proactief diverse ontwikkelingen doorvoeren.

We danken ProRail voor het vertrouwen en kijken uit naar de samenwerking in de aankomende jaren.

“Vanuit het SOC gaan we storingen, IT beheer- en herstelwerkzaamheden op afstand managen en uitvoeren, zodat de beschikbaarheid van de videomanagementsystemen van ProRail maximaal geborgd blijven.”
– Raimond van der Hoek –

Meer weten?

Met bewezen technologie en aantoonbare projectresultaten op het gebied van systems engineering werkt Hacousto Protec mee aan de grote en complexe infraprojecten van Nederland. Wil u hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu