Skip to main content
Zoeken

iLOQ en Hacousto Protec: een veilig verbond

Sinds eind 2018 is Hacousto Protec partner van iLOQ. Vanuit Berkel en Rodenrijs maken zo’n 220 werknemers Nederland veiliger. Een zinvolle versterking ook voor het snel groeiende iLOQ; het Finse bedrijf dat voorop loopt in technologische revolutie van analoge naar digitale en smartphone gestuurde sluitsystemen.

Een logische samenwerking, aangezien iLOQ en Hacousto Protec beiden kwaliteit en innovatie voorop stellen. “Dankzij de specialistische kennisdomeinen brandbeveiliging, communicatiesystemen, security- en videotechnieken is Hacousto Protec in staat om een innovatieve visie en pragmatische houding te delen. Hacousto Protec kan haar klanten nu ook van dienst zijn met iLOQ’s smart-technologie waarbij de benodigde energie door de sleutel of smartphone opgewekt wordt, wat batterijen en bekabeling overbodig maakt.”

iLOQ verwacht een stevige samenwerking met Hacousto Protec, een partnership dat de partijen samen sterker maakt. “We zijn er trots op deze specialist toe te voegen aan onze partners om zo een nog groter deel van de Benelux met onze slimme sluitsystemen veiliger te maken.”

Leave a Reply

Close Menu