Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec systeempartner van Advancis – WinGuard

Officieel ‘in the pocket’ en het team van Hacousto Protec is er trots op!
Vandaag heeft Hacousto Protec het certificaat Advancis WinGuard Partnerschap in ontvangst genomen. Hiermee zijn we niet alleen een gekwalificeerde partner van Advancis, maar ook officieel ‘system integrator’ van de WinGuard-software.

 

Physical Security Information Management (PSIM)
WinGuard is een softwareplatform waarmee Physical Security Information Managementsystemen (PSIM) gebouwd worden. Met PSIM worden beveiligings-, beheer- en communicatiesystemen zoals video-bservatie-, toegangscontrole-, brandmeld-, ontruiming-, intercom- en inbraakpreventieinstallaties geïntegreerd en beheerd middels één gebruikersinterface. Ook kun je meerdere systemen van verschillende fabricaten integreren bij gebouwinstallaties. Ideaal bij het efficiënt afhandelen van een calamiteit, crisis of incident en eenvoudig in dagelijks beheer.

 

Wederzijdse erkenning
Jeroen Ligterink: “We werken al jaren samen met Advancis. Het certificaat is voor ons een ‘erkenning van verworven kwaliteit en competenties’. De projecten waarbij we in de afgelopen jaren het Winguard softwareplatform hebben toegepast, spreken voor zich. Advancis onderstreept met de certificering onze kennis en ervaring met het softwareplatform en de continuïteit van onze dienstverlening aan onze gewaardeerde klanten.”

Van links naar rechts: Jesse van Schaijk, Joost Samsom (Winguard), Jaap Priester, Jeroen Ligterink, Dirk van Atten.

Download de WinGuard-brochure

Download brochure

Meer weten?

Wilt u meer weten over integratie van uw veiligheids- en beveiligingssystemen op een WinGuard-platform? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu